Acasa Actualitate RCS&RDS a introdus în grilă două noi canele de filme și un post de radio

RCS&RDS a introdus în grilă două noi canele de filme și un post de radio

Autor: admin

Cele două canale TV de filme sunt Epic Drama şi Bollywood TV. În anumite regiuni a fost inclus şi programul M5. Cei care preferă să asculte radio pe TV au de acum ocazia să asculte şi Radio România Actualităţi. 

În urmă cu o lună vicepreşedintele DIGI|RCS&RDS, Valentin Popoviciu, declara că în curând va fi lansat şi un post 4K.

“Vrem să introducem cât de curând primul conţinut 4K în reţea. Problema la 4K  este conţinutul. Sunt canale 4K în prezent, problema este că sunt nişate. Noi am vrea să oferim conţinut 4K către o mare parte dintre cosnumatori. Nu e important să ai canale de nişă în grila de programe, ci să serveşti cât mai multi clienţi. Pregătim un canal 4K către o audienţă cât mai mare”, a declarat Popoviciu.

În ceea ce priveşte oferta de canale HD, vicepreşedintele RCS&RDS a declarat că numărul acestor canale va creşte. “Am vrea la un moment dat să trecem toate canalele în HD, uitându-ne în viitorul mai îndepărtat. Evident că lucrul acesta este pe măsura discuţiilor pe care le avem cu furnizorii de conţinut astfel încât să avem conţinutul livrat în format HD. Avem o limitare tehnică care ne împiedică să trecem peste noapte toate canalele în HD, dar lucrul acesta este oricum o evoluţie graduală. Există un număr de frecvenţe pe care poţi să le distribui astfel încât canalele să ajungă la toţi consumatori peste tehnologia DVB-C şi de aceea nu le poţi modifica pe toate în format HD deoarece vei limita numărul de canale disponibile pe care le livrezi către clienţi” explică vicepreşedintele RCS&RDS. 

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/rcsrds-a-introdus-in-grila-doua-noi-canele-de-filme-si-un-post-d.html

Articole relevante