Acasa Romania Reactia lui Adrian Zuckerman, dupa ce a fost nominalizat ca ambasador SUA in Romania

Reactia lui Adrian Zuckerman, dupa ce a fost nominalizat ca ambasador SUA in Romania

Autor: admin

Reactia lui Adrian Zuckerman, dupa ce a fost nominalizat ca ambasador SUA in Romania

Adrian Zuckerman, cel pe care presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l trimite ambasador in Romania, a avut o prima reactie referitor la nominalizare.

Intr-un raspuns pentru Realitatea TV, acesta a afirmat ca este „flatat” si „onorat” de nominalizare, insa nu poate face alte comentarii pe marginea acestui subiect pana nu trece de audierea din Comisia pentru Relatii Externe a Senatului SUA.

„Sunt flatat si profund onorat ca am fost nominalizat de presedintele Trump pentru a fi viitorul ambasador SUA in Romania. De asemenea, sunt recunoscator pentru increderea pe care o are presedintele Trump in mine. Nominalizarea mea va fi trimisa in Senatul SUA pentru a primi aprobarea necesara.

Pana cand Senatul nu are oportunitatea de a analiza nominalizarea si a decide in privinta ei, nu sunt in pozitia de a discuta public legat de orice chestiuni privind nominalizarea mea, Statele Unite ale Americii sau Romania”, a fost raspunsul oferit de Zuckerman pentru postul citat.

Amintim ca Donald Trump a anuntat, marti, ca il va nominaliza pe Adrian Zuckerman, din New Jersey, ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania.

Intr-un comunicat transmis de Casa Alba, se precizeaza ca Zuckerman a emigrat in Statele Unite din Romania la varsta de 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Zuckerman este un avocat in Baroul din New York din 1984 si este partener in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

A fost co-presedinte pentru proprietati imobiliare si servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar inainte a fost presedinte pentru proprietati imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, a detinut si functia de presedinte al unui juriu de selectie judiciara al unei instante civile si de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Este implicat in activitati filantropice si educationale, fiind membru in board-ul Kids Corp. si in board-ul absolventilor Facultatii de Drept din New York.

A absolvit celebrul Massachusetts Institute of Technology (1979), dar are si o diploma in drept de la New York Law School (1983).

Trump l-a nominalizat pe Zuckerman, insa acesta mai trebuie sa treaca de audierea din Comisia pentru Relatii Externe a Senatului SUA si apoi de votul in plen. Intreaga procedura poate dura cateva luni.

Zuckerman il va inlocui abia in 2019 pe actualul ambasador, Hans Klemm. Mandatul lui Klemm se incheie oficial la sfarsitul ac …citeste mai departe despre „Reactia lui Adrian Zuckerman, dupa ce a fost nominalizat ca ambasador SUA in Romania” pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/guvern/stiri-guvern/reactia-a-lui-adrian-zuckerman-dupa-ce-a-fost-nominalizat-ca-ambasador-sua-in-romania-1596556

Articole relevante