Acasa Diverse Scenariu BOMBĂ: de ce ar fi fost Udrea arestată de fapt! Lovitura financiară uriașă pe care dat-o fix înainte de arestarea din Costa Rica

Scenariu BOMBĂ: de ce ar fi fost Udrea arestată de fapt! Lovitura financiară uriașă pe care dat-o fix înainte de arestarea din Costa Rica

Autor: admin

Unul dintre scenariile bombă legate de arestarea ei vine de un fost apropiat, care a dezvăluit pentru Capital că aceasta ar fi fost obligată să plătească lunar o taxă pentru protecţie şi că ar fi dorit să mai scadă preţul. Arestarea ei ar fi doar un avertisment, iar iubitul lui Udrea, Adrian Alexandrov ar trebui să vină cu o sumă mare de bani pentru a-i fi eliberată partenera de viaţă.

Faptul că fostul ministru al Turismului avea nevoie de mulţi bani cash este destul de evident. La începutul verii, ea a decis subit să-şi vândă toate acţiunile pe care le avea la compania Tim Rail Cargo – un operator feroviar privat.

În schimbul pachetului de acţiuni, Elena Udrea a încasat 500.000 de euro. Mai mult, Udrea a cerut să-i fie rambursate şi creditele de 526.733 de lei şi 60.000 de euro, pe care le-a acordat anterior societăţii, conform România TV.


Elena Udrea şi-a vândut toate acţiunile către Ioan Valeriu Trică, fost director general CFR SA.

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/scenariu-bomba-de-ce-ar-fi-fost-udrea-arestata-de-fapt-lovitura.html

Articole relevante