Acasa Actualitate Sfaturi practice de care sa tii cont cand vrei sa intretii toate tipurile de elemente caroserie Seat Ibiza

Sfaturi practice de care sa tii cont cand vrei sa intretii toate tipurile de elemente caroserie Seat Ibiza

Autor: admin

Proprietarii de autoturisme isi doresc intotdeauna sa aiba vehicule de calitate, pe care sa le foloseasca pe termen lung fara probleme. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, conducatorii auto trebuie sa aiba in vedere o serie de trucuri cu ajutorul carora sa poate intretine cat mai bine toate tipurile de elemente caroserie Seat Ibiza. In randuril ce urmeaza sunt prezentate cateva elemente foarte importante, cu ajutorul carora caroseria va arata mereu ca noua!

Spalare si ceruire

Pentru inceput, soferii care detin orice tip de masina trebuie sa stie ca spalarea si ceruirea sunt 2 actiuni absolut necesare pentru intretinerea caroseriei. Este vorba despre procedure care nu dureaza foarte mult, dar care au un impact pozitiv deosebit asupra modului in care arata masinile. De exemplu, specialistii in domeniu sustin faptul ca prin ceruire se evit formarea unor pete nedorite, din cauza carora luciul vopselei poate disparea. Mai mult, este esential ca autoturismele sa fie foarte bin spalate, pentru ca murdaria sa nu se intinda si sa nu ajunga sa afecteze caroseria.

Zgarieturi si imperfectiuni

In cazul in care autoturismele au fost zgariate sau au lovituri minore, proprietarii lor trebuie sa se asigure ca rezolva aceste probleme intr-un timp cat mai scurt. Primul pas pe care trebuie s ail faca este acela de a determina cat de adanci sunt zgarieturile. In cazul in care prin caroserie se poate vedea metalul gol, cel mai probabil este riscul ca aparitia ruginei sa fie unul ridicat, mai ales daca masinile sunt expuse in mod constat la umiditate. In schimb, daca zgarieturile au ajuns doar la grund, atunci situatia este una mai simpla, pentru ca reparatia necesara este una usor de realizat.

Produse speciale pentru masini de la Secco Center

Un alt truc interesant pe care toti soferii il au la indemana pentru a-si intretine cat mai bine caroseria masinii este acela de a cumpara frecvent produse speciale de la Secco Center, un distribuitor de top al obiectelor destinate autoturismelor. Detergenti, lavete, spray-uri pentru luciu – toate acestea sunt disponibile pentru cei care isi doresc sa se bucure de masina personala o perioada cat mai indelungata, fara a fi nevoiti sa o duca in service pentru diverse tipuri de reparatii!

Folii de protectie

Foliile de protectie sunt excelente pentru a proteja caroseria pe termen lung. Este vorba despre obiecte practice, care ofera un plus de protectie impotriva razelor UV foarte puternice, dar si impotriva ploii, a zapezii si a prafului. Foliile se muleaza perfect pe caroserie, iar atunci cand sunt indepartate, pentru a fi schimbate, nu lasa niciun fel de urma!

Tinand cont de sfaturile anterioare, soferii se pot asigura ca prelungesc durata de viata a masinilor pe care le detin atunci cand vine vorba despre caroserie. Este important ca autoturismele sa fie ingrijite in permanenta, pentru a da randamentul dorit, dar si pentru a avea un aspect cat mai placut!

Articole relevante