Acasa Actualitate Haine de blană naturală călduroase pentru iarna 2019 – 2020

Haine de blană naturală călduroase pentru iarna 2019 – 2020

Autor: admin

Creatorii de modă din întreaga lume au continuat și în acest an ca să renunțe la utilizarea blănii naturale în realizarea creațiilor lor pentru anotimpul rece, dar cu toate acestea, ce să vezi, aproape că nu există prezentare de modă pentru toamna – iarna 2019 – 2020 în care hainele de blană pentru femei sau bărbați să nu fie vedetele colecțiilor.

E firesc să se întâmple acest lucru, deoarece nimic nu poate egala spectaculozitatea pe care, de exemplu, o jachetă blană bărbați o poate oferi celui care o poartă.

Blană naturală sau blană ecologică? Tu ce alegi?

Într-adevăr, ni se tot spune că designerii încearcă să găsească soluții etice, ecologice, pentru a înlocui blana animalelor cu bumbacul, lâna sau tot soiul de materiale revoluționare, dar, din (ne)fericire, tot varianta binecunoscută de către oameni încă din vremuri preistorice – veșmintele din blană naturală, rămâne cel mai bun mijloc de protecție pe timp friguros. Plus că aceste haine sunt comode la purtat și, de ce să nu recunoaștem cinstit, arată și foarte bine.

Vin tot soiul de vești de peste Ocean conform cărora în California se pare s-a interzis complet vânzarea de produse din blană, indiferent că vorbim de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Dar când vorbim de acele meleaguri automat ne gândit la soare, la plajă, așa încât nu prea ne miră o astfel de decizie. Dacă ar fi fost vorba de Polul Nord probabil că altfel ar sta lucrurile, deși, încălzirea globală începe să facă ravagii chiar și pe acele meleaguri îndepărtate ale globului.

Deși se consideră că blană naturală poate fi înlocuită perfect de blana artificială, până la urmă s-a dovedit că nu este cea mai fericită variantă. Blana ecologică este fabricată din polimeri, mai exact din poliester și acril care, ce să vezi, rezultată din prelucrarea produselor petroliere. Adică, în traducere liberă: aceia care se declară fanii blănurilor artificiale pot foarte bine să spună că sunt fanii veșmintelor confecționate din plastic!

Va mai trece un timp până când se vor face niște progrese senzaționale în laboratoarele chimiștilor, până când se va realiza un tip de blană cu adevărat ecologică din toate punctele de vedere, care să nu poată să fie diferențiată decât cu foarte mare greutate de una de animal. Zvonurile spun că ea ar exista deja, dar că este extrem de scumpă, iar comportamentul pe care îl prezintă la diverse variații de temperatură mai are nevoie de niște testări suplimentare făcute de către specialiști.

Un magazin online cu produse din blană naturală – Vesa.ro!

Va fi anul 2020 unul în care se revine la moda trecută, în care plasticul transparent sau colorat era la putere, dar cu toate astea, parcă nu prea ne vine să ne înfășurăm în astfel de haine când afară e un ger de crapă pietrele, nu-i așa?

Chiar dacă nu mai ne vânăm singuri animalele pentru a le folosi blănurile pentru haine, tot un palton sau o jachetă din blană naturală de calitate ne atrage în mod deosebit.

Tendințele în materie de vestimentație pentru toamna -iarna a lui 2019 2020 sunt extrem de ofertante, inclusiv în materie de blănuri naturale, iar acesta este un lucru bun, deoarece toată lumea vrea acum să arate bine, deoarece trăim într-o perioadă iconică în care aspectul exterior chiar contează.

Hainele ce se poartă în această perioadă sunt confortabile, volumele lor fiind perfect armonioase. Putem regăsi în multe ținute accente pe care le-am mai văzut în urmă cu circa 20 de ani, atunci când mileniul 3 de-abia bătea la ușă.

Intră pe site-ul vesa.ro și alege de acolo ceea ce ți se potrivește. Prețurile sunt excelente, iar modelele variate, deci chiar vei găsi ceva care să ți se potrivească pentru iarna asta!

Articole relevante