Acasa Actualitate Șoc total! Sociologul Marius Pieleanu șterge pe jos cu Guvernul Dăncilă! Cine sunt miniștrii cel mai bine plasați ca nivel de încredere și cine trebuie să plece URGENT

Șoc total! Sociologul Marius Pieleanu șterge pe jos cu Guvernul Dăncilă! Cine sunt miniștrii cel mai bine plasați ca nivel de încredere și cine trebuie să plece URGENT

Autor: admin

”România are nevoie de un Guvern larg remaniat, nu o spun eu, se vede cu ochiul liber în fiecare zi. Sunt foarte mulţi miniştrii unde competenţa tinde spre zero. România are nevoie de un Guvern în care fiecare ministru să fie investit cu putere absolută pe domeniul său, de un Guvern cu mare responsabilitate, care să împlinească măcar o parte din programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile cu cel mai mare scor din istoria sa.

Noi ne-am obişnuit să ne uităm doar către ministru, dar şi oamenii din ministere trebuie să fie profesionişti. Directorii din ministere trebuie să fie super-calificaţi, motivaţi şi foarte bine plătiţi.

La alegerea miniştrilor, ar trebui ca folosirea cu maximă largheţe a limbii române trebuie să fie un criteriu de selecţie. Nu ştiu cum am ajuns în această situaţie. Suntem în anul 2018, an în care marea majoritate a oamenilor cunoaşte cel puţin o limbă străină, iar noi am ajuns să ne bucurăm că un ministru cunoaşte bine limba română. Nu este posibil aşa ceva, iar singura soluţie este să-i schimbăm cu totul”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.


Pileanu spune că miniştrii cel mai bine plasaţi ca nivel de încredere sunt Petre Daea şi Tudorel Toader.

”Cel mai bine plasat la încredere este Petre Daea, urmat de Tudorel Toader şi Olguţa Vasilescu şi vine tare din urmă Eugen Teodorovici. Era în top şi Carmen Dan, dar după evenimentele din 10 august societatea s-a cam împărţit”, a mai spus Pieleanu.

Pieleanu a explicat că sunt mai mulţi miniştri care nu au ce căuta în Guvern şi i-a dat ca exemple pe Dănuţ Andruşcă de la Economie şi Ioana Bran de la Tineret şi Sport.

Alte articole

Pagina 1 din 1

Sursa: https://www.capital.ro/soc-total-sociologul-marius-pieleanu-sterge-pe-jos-cu-guvernul-d.html

Articole relevante