Acasa Actualitate Unde poti monta balustrada de sticla si de ce ai alege un astfel de model

Unde poti monta balustrada de sticla si de ce ai alege un astfel de model

Autor: admin

In amenajarile interioare si exterioare, exista o tendinta din ce in ce mai accentuata a specialistilor de a monta balustrade de sticla atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor. Balustrada de sticla este decupata parca din revistele ultramoderne de arhitectura, in care sunt prezentate constructii inovative de ultima ora. Utilizatorii care sunt dispusi sa investeasca bani in locuinta si sa isi amenajeze interiorul si exteriorul cu un astfel de element vor avea placuta surpriza de a se bucura de senzatia de mai mult spatiu in incapere, de o delimitare eleganta a spatiilor si de siguranta deplina.

Cele mai importante avantaje ale balustradei din sticla

Balustrada din sticla se distinge ca element modern al incaperilor prin urmatoarele caracteristici:

– Eleganta si rafinament: balustrada din sticla castiga detasat in topul celor mai frumoase optiuni disponibile pe piata. Daca pana nu demult era la moda balustrada din aluminiu, pe masura ce arhitectura evolueaza, se foloseste din ce in ce mai mult sticla in constructii si decoratiuni interioare si exterioare. Balustrada din sticla da senzatia de casa decupata din revista, insa necesita si o investitie financiara considerabila.

– Sistem de prindere sigur: balustrada din sticla nu este atat de rigida precum ar crede utilizatorii, ci, mai degraba, este un element cu care se poate lucra chiar foarte bine. Sunt disponibile modele de balustrade cu fixare in profil, cu prindere punctuala, balustrade structurale, curbe, sau cu fixare prin lipire.

– Rezistenta si siguranta: sticla este aparent un material casant, care se sparge usor si este destul de periculos. Tehnologia moderna, insa, a transformat acest material in sticla securizata, capabila sa atinga cele mai inalte standarde de siguranta atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintei, pentru ca sunt membrii ai familiei, precum copiii, batranii sau animalele de companie, care sunt supusi lovirilor, caderilor si altor accidente casnice.

Unde poate fi montata balustrada din sticla?

Balustrada din sticla securizata se poate monta atat pe rampe, cat si pe scari, terase, balcoane de catre specialistii companiei ABC Ludens, care permit cumparatorilor sa aleaga si tipul de sticla folosita: clara, fumurie sau sablata. Balustrada din sticla se poate monta in scoli, gradinite, unitati medicale, in centre de infrumusetare, la piscine si terase, in interiorul caselor cu mai multe etaje sau cu mansarda. Practic, posibilitati de montare a balustradei din sticla securizata sunt multiple, totul depinde de preferintele clientului.

Balustrada potrivita in functie de stilul de amenajare al casei

In momentul in care utilizatorii gandesc un proiect de anvergura pentru propria lor locuinta, pentru cladirile publice sau pentru spatiile comerciale, construirea unei balustrade este unul dintre principalele aspecte de care trebuie sa tina cont. Balustrada din sticla ofera un aspect elegant, mareste spatiul vizual si nu se demodeaza. Balustrada din inox cu lemn este perfecta pentru pensiuni si case de vacanta, in care materialul predominant este lemnul, in timp ce balustrada din aluminiu este usor de manevrat, nu rugineste si reprezinta o varianta ieftina de delimitare a spatiilor din interior sau exterior.

Articole relevante