Acasa International Vacanta de vara bate la usa. Ai oferte imbatabile pentru Antalya!

Vacanta de vara bate la usa. Ai oferte imbatabile pentru Antalya!

Autor: admin

Romanii prefera vacantele in strainatate. In ultimii ani, din ce in ce mai multi turisti romani parasesc litoralul romanesc si isi indreapta atentia catre locatii mai insorite si pline de surprize. Pentru cei care isi doresc o vacanta de vis in Turcia, ii asteapta o serie de oferte Antalya 2019 din partea agentiei Nico Travel. Este suficienta introducerea, de catre clienti, a unor date in formularul special creat pe site-ul web. In cateva secunde apar cele mai bune oferte pentru perioada selectata, incepand de la cel mai mic pret. Fiecare hotel si resort este descris in detaliu, de la locatia exacta pe harta, pana la serviciile oferite.

De ce sa vizitezi Antalya?

Antalya are o istorie foarte bogata, are peisaje mirifice si se incadreaza in topul destinatiilor de vara pentru turistii din intreaga lume. Plajele mici, curate, cu apa cristalina, sunt inconjurate de muntii Taurus, apusurile sunt superbe, rasariturile de vis, iar turistii se vor declara multumiti si de serviciile oferite de hotelurile si resorturile pentru care opteaza.

Antalya este locul perfect pentru drumetii, fiind un oras care ii atrage pe turisti prin traseul marcat pentru excursii, traseu care se intinde pe cateva sute de kilometri si care prezinta turistilor ruinele imperiului Lycian. Totodata, cei care opteaza pentru Antalya se vor bucura de o apa limpede, de o culoare superba, de nisip fin, de valuri line si linistite, de hoteluri care ofera cazare la cele mai avantajoase preturi si servicii all inclusive si chiar ultra all inclusive.

Antalya este o parte foarte interesanta a Turciei din punctul de vedere al istoriei, un oras plin de ruinele vechilor asezaminte antice, dar si un loc unde turistii pot practica sporturi pe apa, precum scuba diving, surfing sau mersul cu barca.

Obiective de vizitat in Antalya

Odata gasita oferta de cazare si transport pana in Antalya, turistii isi pot face planul obiectivelor de vizitat in acest oras. Parcul national Kopru este unul dintre principalele locuri care nu trebuie trecute cu vederea. Aici turistii pot face cursuri de rafting, pot vizita ruinele templelor si pot face drumetii in muntii din apropiere. De asemenea, turistii trebuie sa ia in calcul si excursia la cascadele Duden si Manavgat, precum si la moscheele din zona. Poarta Imparatului Hadrian si Muzeul de Arheologie, Cetatea de Bumbac Pamukkale reprezinta alte obiective importante de vizitat in Antalya.

Cum functioneaza motorul de cautare al agentiei de turism?

Odata accesata pagina agentiei de turism Nico Travel, clientii si totodata viitorii turisti au la dispozitie un formular in care, daca il completeaza, gasesc oferta perfecta pentru vacanta lor. Este suficient sa aleaga tipul de sejur, orasul de plecare, destinatia, data plecarii si data intoarcerii, numarul de persoane (adulti si copii) si sa apese butonul CAUTA. Dupa acest pas, computerul va genera cateva zeci de posibilitati de cazare si, in functie de numarul de stele, de pret si de disponibilitate, turistii pot lua o decizie.

Articole relevante