Acasa Actualitate 5 motive pentru care sa iti pui balustrade de sticla

5 motive pentru care sa iti pui balustrade de sticla

Autor: admin

Exista multe motive pentru a lua in considerare balustrade din sticla fara cadre pentru casa. Indiferent de decorul existent, balustradele de sticla ofera un element unic pentru designul din casa. Paravanele din PVC sunt proiectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde de constructie, imbunatatind, in acelasi timp, aspectul si functionalitatea exterioara a casei. Designul elegant face viata in aer liber frumoasa si sigura.

Balustrade de sticla – avantaje

Dupa ce un proprietar cumpara casa de vis, cu siguranta nu isi doreste ca vederea acesteia sa fie intrerupta de balustrade solide si, de aceea, se apeleaza la balustrade de sticla. Balustradele din sticla fara rame dau iluzia ca nu exista nicio bariera intre interior si aceasta vedere uimitoare.

In general, balustradele de sticla se vor curata usor cu un burete. Casele cu copii mici sau animale de companie pot necesita un pic mai multa intretinere, dar in comparatie cu balustradele traditionale din lemn, care necesita intretinere si reparatii tot timpul, balustradele de sticla rezista relativ fara intretinere de-a lungul vietii. Chiar si in diferite climate, balustradele de sticla nu favorizeaza deloc aparitia mucegaiului.

Cu balustradele din sticla, puse pe scari sau in aer liber, nu exista teama de cadere a copiilor sau a animalelor de companie si le permite acestora sa se bucure si de vedere, fara sa incerce sa urce si sa vada peste partea superioara a balustradei. Balustradele din sticla construite din sticla calita sunt rezistente si puternice, inlaturand orice ingrijorare cu privire la spargere.

Balustradele din sticla au o gama larga de panouri din sticla colorata din care se poate alege si culori pentru componentele de vinil. Optiunile de instalare, atat pentru puntile exterioare, cat si pentru balcoane si pentru portile din fata, sunt vaste.

Balustradele de sticla, odata instalate, au intotdeauna acel factor WOW. Linia curata si vederea neintrerupta creeaza, intr-adevar, un produs finit uimitor. In plus, tot balustradele din sticla sunt si cele care asigura deplasarea in siguranta a copiilor. De obicei sunt facute din sticla securizata si atunci cand se sparg nu se imprastie in cioburi taioase. In plus, datorita calitatii sticlei sunt si foarte greu de spart.

Balustradele din sticla sunt totodata si cea mai buna solutie pentru casele care au scari si terase. Cei mici nu vor mai avea vederea obstructionata de pereti opaci. Daca balustradele sunt solide, copii sunt tentati sa se ridice pentru a se uita peste ele si apare, astfel, riscul de a cadea, la care orice parinte se gandeste cu teama.

Printr-o balustrada de sticla, micutii pot vedea perfect afara si nu mai trebuie sa se ridice. Acelasi lucru se intampla si cu animalele de companie. Cainele nu va mai simti nevoia sa sara pentru a-si vedea stapanul care a ajuns acasa, pentru ca poate vedea direct prin sticla, ceea ce scade riscul de accidentare.

Adaugand la toate aceste detalii si latura estetica, lucrurile se vor simplifica cu mult in ceea ce priveste alegerea unei balustrade de sticla.

Articole relevante