Acasa Actualitate Vrei un job nou? Iata de ce sa iei in calcul un curs de calificare!

Vrei un job nou? Iata de ce sa iei in calcul un curs de calificare!

Autor: admin

La un moment dat, ne dorim cu ardoare un nou loc de munca, poate chiar sa schimbam domeniul de activitate, atat din dorinta de a evolua profesional, cat si din considerente salariale. Nu este nimic anormal sa iti doresti sa evoluezi, sa depui eforturi in vederea gasirii unui alt serviciu, care sa aduca satisfactie si succes in cariera profesionala si nici sa inveti continuu.

Se spune ca omul cat traieste invata, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Iar daca esti gata faci o schimbare majora in viata ta, poate ca a venit momentul sa optezi pentru cursurile de calificare CppAlexander’s.

Centrele de pregatire profesionala au o gama variata de cursuri de calificare sau perfectionare in mai multe domenii de activitate, pentru care poti opta, in functie de inclinatiile si aptitudinile personale.

Aceste cursuri acopera o gama variata de domenii, de la sectorul constructiilor, meserii precum electrician, instalator, templar, lacatus etc, in industria Horeca, de exemplu administrator pensiune, lucrator hotelier, in domeniul sanatatii, urmand cursuri de masaj in Bucuresti sau in tara sau in sectorul infrumusetarii, precum technician cosmetician, manichiurist – pedichiurist, make up, frizerie, coafura etc.

Daca vei opta pentru calificarea sau perfectionarea in meseria de tehnician maseur, poti alege, in functie de aptitudini si dorinte, cursuri de masaj reflexogen, masaj somatic (de relaxare) sau terapeutic (medicinal).

Inainte de a lua o decizie, este foarte important sa te informezi corect cu privire la activitatea acelui centru de pregatire profesionala la care vrei sa apelezi. Spre exemplu, la CppAlexander’s instruirea este asigurata de oameni extrem de pregatiti, lectori cu experienta bogata in aria lor de activitate, unde atat partea teoretica, precum si cea practica a instruirii sunt asigurate la cele mai inalte standarde

Totodata, acest centru de pregatire functioneaza in baza autorizatiilor corespunzatoare de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Odata absolvite aici cursurile, vei avea mai multe sanse in identificarea unui loc de munca stabil, avand in vedere ca aceasta calificare obtinuta la CppAlexander’s iti va permite sa lucrezi atat in tara, cat si in strainatate, deoarece diploma este recunoscuta la nivel national si european.

 

Articole relevante