Acasa Actualitate Cele mai utilizate 5 tipuri de genti pentru femei

Cele mai utilizate 5 tipuri de genti pentru femei

Autor: admin

Stim ca uneori este dificil sa fii la curent cu toate numele si caracteristicile gentilor din ziua de azi. Din acest motiv, dorim sa va oferim un dictionar de baza, dar esential, pentru cele mai utilizate 5 tipuri de genti de dama.

1- Geanta pentru cumparatori: acest tip de accesoriu este unul dintre cele mai cunoscute si folosite in viata de zi cu zi. Numele sau se datoreaza faptului ca este o geanta mare si spatioasa, ideala pentru cumparaturi si care transporta tot ceea ce ai nevoie in interiorul sau. In general, acestea sunt genti de dimensiuni mari, cu o baza plata, dreptunghiulara si un maner scurt.

2- Geanta de umar: acest tip de geanta este identificat in principal prin manerul lung, care ii permite sa fie atarnat deasupra umarului. Dimensiunea sa este de obicei medie sau mica si poate fi purtata pe un umar sau la  jumatatea antebratului, ca o geanta de mana.

3- Geanta tip sac: se remarca cu usurinta prin forma sa de sac, cu o baza larga si o inchidere mai restransa, in general cu un cordon sau banda, in stilul unui sac traditional. Acest model este de obicei asociat cu aspecte mai informale sau urbane, iar manerul sau este in general lung si se poate purta pe umar.

4- Geanta tip rucsac: o veti recunoaste imediat, deoarece este rucsacul de tip scoala pe care l-am purtat cu totii in zilele noastre de scoala, dar acum adaptat pentru a fi purtat in loc de geanta clasica. Cunoscut si sub numele de rucsac, geanta tip rucsac se poarta pe spate si este utilizata in general pentru sport sau scoala.

5- Geanta plic : Un clasic pentru evenimente sau petreceri importante. Designul este dreptunghiular si rigid si are intotdeauna o dimensiune redusa in care puteti purta doar cele mai importante lucruri. Exista mai multe stiluri, dar toate pastreaza aceleasi modele. Este o geanta de mana, dar le puteti gasi si cu o curea lunga de umar.

Speram ca acest articol va va ajuta de acum inainte pentru a putea cataloga fiecare stil de geanta.

Articole relevante