Acasa Bani 5 motive pentru care sa lucrezi ca model videochat

5 motive pentru care sa lucrezi ca model videochat

Autor: admin

Din pacate, meseria de model videochat nu este nici pana in ziua de astazi foarte bine vazuta si apreciata la adevarata valoare. Munca de model videochat nu implica prostitutie, nu implica niciun fel de contact fizic, ci reprezinta, mai mult, o activitate intelectuala prin care clientii sunt atrasi in conversatii prin farmec, inteligenta, carisma si aspect fizic placut. Domnisoarele care doresc sa afle mai multe informatii despre angajari videochat, cele care nu stiu inca ce presupune o astfel de activitate, dar sunt tentate sa incerce sunt invitate sa ia legatura cu reprezentantii White Agency.

De ce sa fii model de videochat?

Castigurile sunt pe masura efortului depus. Un model videochat poate sa castige doua salarii medii intr-o luna, sau chiar mai mult, daca isi da silinta si daca invata arta conversatiei. In fond, castigurile financiare reprezinta principalul motiv pentru care fetele imbratiseaza aceasta meserie placuta. Comisioanele si bonusurile modelelor sunt special create pentru a fi atinse si pentru a oferi un sentiment de implinire pe plan profesional.

Cazare si program flexibil. Cazarea in cadrul studioului videochat este asigurata intr-o locatie centrala din capitala, iar programul este flexibil. Programul este stabilit de fiecare model in parte, pentru a-i asigura cele mai bune ore online, pentru a avea trafic crescut si incasarile sa fie pe masura asteptarilor.

Siguranta modelelor atat in mediul virtual, cat si in realitate. Unele fete nu imbratiseaza aceasta meserie din cauza ca aud o multime de lucruri total neadevarate, precum practicarea prostitutiei in astfel de studiouri sau faptul ca nu beneficiaza de suficient de multa protectie. Adevarul este ca fetele sunt in siguranta, sunt protejate atat in mediul online, cat si in realitate, identitatea nu le este dezvaluita daca nu isi doresc acest lucru, iar totul se desfasoara in conditii de deplina legalitate.

Atmosfera placuta, camere curate, transparenta in contract in privinta activitatilor pe care urmeaza sa le desfasoare. In cadrul studioului de videochat, toate activitatile se desfasoara in mod placut, in camere frumos amenajate, curate si cu o atmosfera romantica si senzuala. In plus, inca de la semnarea contractului, modelele videochat stiu ce vor face in cadrul studioului, vor avea transparenta maxima si vor urma cursuri din care vor afla secrete ale artei seductiei, vor afla cum pot sa castige recunoastere profesionala si sa isi faca un renume pe plan mondial.

Legalitate si conditii de munca la cel mai inalt nivel. Angajarea in cadrul salonului de videochat este perfect legala, inca din prima zi de munca se incheie un contract corespunzator normelor actuale, in calitate de artist interpret, un nume care nu strica reputatia si onoarea fetelor. Jobul nu numai ca este sigur, este remunerat excelent, beneficiaza de asigurare medicala, de concediu de odihna, de instruiri periodice si de conditii de munca la cel mai inalt nivel. Studioul este echipat cu aparatura performanta, cu decoruri atractive si modelele isi pot lua pauze bine-meritate, in care se pot relaxa la sala de fitness sau in salonul de masaj.

Articole relevante