Acasa Actualitate Active Document Center – Servicii profesionale de printare

Active Document Center – Servicii profesionale de printare

Autor: admin

Principalul lucru pentru Active Document Center este calitatea. Prin urmare, centrul de printare si copiere foloseste exclusiv echipamente profesionale moderne pentru printare formate mari, datorita carora este posibila obtinerea unei claritati maxime, luminozitate si contrast al imaginii. Existenta propriei aparaturi profesionale, face ca lucratorii centrului sa poata executa comenzi de orice  complexitate. Folosind tehnologia avansata, pot printa formate mari pentru expozitii. Printarea in format mare permite crearea de reproduceri dupa tablouri celebre, printarea fotografiilor, grafica de podea, imagini de fundal foto etc. Orice comanda devine usor o capodopera fara defecte. Echipamentul modern de printare formate mari, permite indeplinirea rapida a comenzilor in orice volum. Se utilizeaza consumabile dovedite, iar procesul de printare formate mari este strict controlat la fiecare ciclu de tiparire si post tiparire. Profesionalismul, punctualitatea si atitudinea constiincioasa fata de activitatea lor sunt principalele principii ale activitatii centrului de copiere si printare formate mari.

De ce ai nevoie de printare formate mari

Principalul avantaj al serviciului de printare formate mari este capacitatea de a obtine calitatea fotografica a imaginii si a obiectelor reprezentate pe ea. Printarea poate fi utilizata atat pentru un design intern cat si extern. Principala sa aplicatie ramane astazi publicitatea. Folosind aceasta tehnologie, sunt produse o varietate de produse promotionale: standuri, indicatoare, bannere, panouri publicitare si casete luminoase. Si aceasta nu este in niciun caz o lista completa. Acum, printarea pe formate mari A1 este cea mai populara si cautata metoda de creare a publicitatii luminoase, memorabile si eficiente. Domeniul de aplicare nu se limiteaza la acest aspect si include, de asemenea, printarea pe formate mari pentru interior. Adica printarea mediilor publicitare pentru amplasarea in spatii interioare, incluzand  afise, standuri si altele asemenea.

Servicii de printare formate mari

Astazi, unul dintre tipurile promitatoare de servicii sunt cele de printare formate mari. Acestea includ in principal printarea imaginilor pentru bannere, panouri publicitare si firewall-uri. Principalele materiale utilizate la printarea formatelor mari sunt: hartia mata de 90/120/180 g/mp, Photo satin de 160 g/mp, Carton Fotografic Supergloss 190g/mp, Autocolant lucios sau mat 210g/mp precum si transparent, Canvas si Canvas premium 335g/mp, Banner Frontlit, Banner Blockout (f/v), mesh, steag, windows graphics, Backlit, tapet 4 modele, tapet autoadeziv, roll up, pop up. Printarile pe aceste tipuri de materiale  sunt cele mai populare pentru printare formate mari.  Aceste tipuri de materiale sunt utilizate la producerea de produse promotionale, care ulterior vor fi lipite pe diverse suprafete. Materialele sunt rezistenta la uzura, vant, ploaie si zapada. Profesionistii de la Active Document Center te vor ajuta sa alegi corect materialul pentru printarea produselor publicitare, dimensiunea acestora, culorile utilizate. Centrul de printare formate mari  ofera cele mai durabile tipuri de materiale, care pot rezista la efectele  negative asupra mediului, astfel incat materialele publicitare printate sa te  serveasca o perioada lunga de timp.

 

Articole relevante