Acasa Romania Anvelopele Sailun primesc certificare TUV SUD

Anvelopele Sailun primesc certificare TUV SUD

Autor: admin

Sailun a anunțat că gama de anvelope Sailun iarnă pentru camioane a primit certificare TUV SUD ca fiind primele anvelope de camion fabricate în China. Anvelopele Sailun cu certificare TUV SUD sunt vândute în peste 30 de țări, inclusiv Germania, Franța, Italia, Polonia și Spania, iar compania producătoare spune că au fost bine primite de toți dealerii de marcă din Europa. Obținerea unui astfel de certificat nu numai că demonstrează nivelul tehnologiei și al producției de anvelope iarnă Sailun, ci indică și faptul că brandul are oportunități de a se dezvolta pe segmentul de preț mai ridicat al pieței europene.

Cu sediul în sudul Germaniei, TUV SUD Group este unul dintre cele mai respectate organisme de certificare independente din lume, iar pentru a obține aprobarea ca „marca de calitate”, anvelopele trebuie să treacă o serie de teste în conformitate cu standardele stricte, care sunt mai înalte decât alte reglementări adoptate în Europa. După testele de pe piață, anvelopele sunt achiziționate suplimentar, ceea ce trebuie să confirme că toate produsele unui anumit model au caracteristici stabile, iar dacă sunt identificate variații, certificatul va fi revocat. În plus, sunt efectuate și inspecții de producție pentru a confirma sistemul de control al calității la standardele companiei.

Anvelope iarnă certificate TUV SUD

Anvelopele pentru camioane sunt testate în mod inteligent și într-un mod diferit față de schema de testare a anvelopelor pentru mașinile de pasageri, iar pe lângă prinderea pe șoseaua umedă și rezistența la rulare, rezistența la viteze mari este, de asemenea, importantă. Anvelopa de iarnă Sailun, a trecut toate testele, inclusiv la performanțele de frânare pe șoseaua umedă, rezistența la rulare  și zgomot. Reprezentanții TUV SUD au certificat anvelopele de iarnă Sailun, după numeroase testări.

Anvelope iarnă Sibiu

În magazinul online e-pneu.ro poți găsi anvelope iarnă Sibiu de la diferiți producători, cum ar fi Falken, Sailun, GT Radial, Tracmax. Astfel de anvelope de iarnă nu numai că sunt capabile să ofere aderența și siguranța necesară pe timp de iarnă, ci au și un preț destul de atractiv. Anvelopele de iarnă Sibiu au aceeași rentabilitate ca și produsele premium. Iată câteva dintre avantajele modelelor de anvelope iarnă Sibiu:

Zgomot redus. În timpul conducerii, acestea emit un nivel scăzut de zgomot, ceea ce garantează confortul șoferului și al pasagerilor. În plus, nivelul vibrațiilor este destul de acceptabil.

Versatilitate. Anvelopele se simt la fel de bine atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede.

Durată lungă de viață. Datorită siliciului încorporat în anvelopă, banda de rulare nu se uzează foarte intens.

Manevrare îmbunătățită. Manevrarea este asigurată de forma optimă a benzii de rulare. Producătorii au ajuns la aceste forme după multe testări, încercări și erori.

O aderență bună. Aderența bună este oferită de utilizarea siliconului și a modelului special de rulare.

 

Articole relevante