Acasa Afaceri Beneficiile dulapurilor frigorifice HoReCa din oțel inoxidabil

Beneficiile dulapurilor frigorifice HoReCa din oțel inoxidabil

Autor: admin

Tu ai deja printre dotări și dulapuri frigorifice inox?

Dulapul frigorific este echipamentul perfect pentru răcirea băuturilor în baruri și cafenele, iar în magazinele alimentare pentru depozitarea mezelurilor, a produselor lactate sau a cărnii. Dulapurile frigorifice disponibile la distribuitorii de dotări HoReCa și pentru supermarketuri sunt în prezent realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. E normal, pentru că antreprenorii vor niște echipamente solide, fiabile, care să funcționeze perfect mult timp, chiar dacă sunt exploatate intensiv.

De ce să alegi dulapuri de răcire profesionale pentru unitatea ta?

Dulapurile frigorifice din inox sunt folosite pentru a depozita tot felul de produse în magazine, unități de catering și chiar bucătăriile profesionale. Selectarea corectă a acestui tip de echipament afectează în mod direct activitatea. Așadar, contează în mare măsură dacă va fi convenabil și ușor de utilizat.

Cele mai multe modele de echipamente frigorifice oferite de TC Romania Crown Cool au cupole, carcase exterioare sau alte elemente din oțel inoxidabil. Vedetele rămân însă din punctul materialului din care sunt realizate acele dulapuri frigorifice care sunt realizate integral din inox. 

În mod obișnuit, produsele create folosind acest material sunt ceva mai scumpe decât omologii convenționali din metal, dar în sectorul HoReCa sunt un must have în 2022, așadar rămân la mare căutare.

Acest lucru nu ține însă doar de modă, ci de beneficiile evidente pe care le aduc în funcționare.

Dulapurile frigorifice din oțel inoxidabil oferă următoarele avantaje:

Durabilitate. La o grosime egală, un dulap din oțel inoxidabil comparativ cu unul comun, va fi mai durabil, mai dificil să fie zgâriat accidental

Igiena. Oțelul inoxidabil reprezintă cel mai potrivit material pentru contactul cu alimentele. Acest lucru se datorează faptului că suprafața sa nu are practic microfisuri și pori în care să se afunde murdăria și unde să se poată înmulți microorganismele patogene. De aceea suprafața de afișaj a vitrinelor și suprafața de lucru a blaturilor frigorifice sunt adesea realizate din oțel inoxidabil.

Rezistența sporită la medii agresive și apă. Contactul cu multe produse alimentare este și contactul cu un mediu agresiv: acizi (fructe), apă sărată (pește), oțet (alimente murate) etc. Oțelul inoxidabil nu se teme de aceste substanțe, are o rezistență crescută la efectele aproape oricăror compuși chimici, atât cei prezenți în produse, cât și cei existenți în detergenți. În plus, expunerea prelungită la umiditate, care provoacă coroziunea multor metale, dăunează puțin oțelului inoxidabil.

Rezistența la influențele temperaturii. Oțelul inoxidabil are capacitatea de nu își pierde rezistența nici la temperaturi ridicate, nici la temperaturi scăzute ale aerului, motiv pentru care din el sunt fabricate congelatoare și echipamente excelente pentru bucătăriile profesionale. Dulapurile frigorifice nu fac nici ele excepție.

Agreabile din punct de vedere estetic. Designul atractiv al echipamentelor frigorifice este adesea de mare importanță. Oțelul inoxidabil, chiar dacă doar elementele modelului sunt realizate din acesta, conferă produsului un aspect elegant, nobil și modern. Cu atât mai mult dacă este realizat integral din acest material.

O gamă largă de setări va permite să se asigure într-un dulap frigorific cele mai bune condiții pentru păstrarea mărfurilor. Prezența reglajelor și ventilatoarelor specifice pentru schimbul complet de aer este creat tocmai de acele componente care sunt extrem de importante. 

Dulapurile frigorifice sunt dispozitive de dimensiuni mari, potrivite pentru depozitarea și expunerea alimentelor la temperaturi reduse. Sunt echipamentul de bază al multor restaurante și magazine care vând produse alimentare. Pe piață sunt disponibile dulapuri frigorifice cu o singură ușă și două uși, în carcase din oțel inoxidabil sau oțel galvanizat, sau dispozitive în carcase din tablă vopsită cu pulbere albă.

Dulapurile frigorifice moderne, cea mai bună soluție pentru tine în 2022

În astfel de echipamente calitative, mărfurile sunt răcite uniform și complet, ceea ce este de o mare importanță pentru o afacere de succes. În interiorul oricărui dulap frigorific, fie el obișnuit sau încorporat, există aproape întotdeauna rafturi. Ele sunt reglabile, așa că personalul poate alege, după, nevoile specifice, cum vor fi amplasate. Polițele sunt amplasate ținând cont de ce anume va fi așezat pe ele, iar acesta este un mare plus pentru o depozitare eficientă.

Din alt punct de vedere, dulapurile frigorifice diferă în funcție de materialul carcasei. Ele pot  fi realizate din oțel inoxidabil sau oțel galvanizat vopsit. Cea mai bună achiziție va fi indubitabil orientată spre unitățile din oțel inoxidabil, deoarece au un aspect extrem de atractiv, au o durată de viață lungă și sunt foarte fiabile în funcționare.

Producătorii produc multe modele de dulapuri frigorifice profesionale, astfel încât cumpărătorii pot întâmpina adesea dificultăți în alegerea celui mai potrivit echipament. Pe site-ul tcromania.com poți găsi o gamă largă de modele, se pot cere sfaturi specialiștilor din cadrul companiei TC Romania Crown Cool. Așa vei putea să faci alegerea corectă.

Intră pe tcromania.com pentru a alege din oferta lor modelele de dulapuri de răcire potrivite pentru business-ul tău!

Articole relevante