Acasa Afaceri Care este cea mai bună ladă congelatoare comercială?

Care este cea mai bună ladă congelatoare comercială?

Autor: admin

Din păcate, nu există un răspuns unic. Depinde în cele din urmă de ceea ce căutați la un astfel de echipament frigorific de depozitare și de ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. la un anumit moment dat.

De unde se pot cumpăra lăzi congelatoare de calitate?

Dacă veți apela la un distribuitor de top în materie de echipamente HoReCa, precum TC Romania Crown Cool, veți avea garanția că o să achiziționați modele de lăzi congelatoare de cea mai bună calitate și, de asemenea, că veți beneficia și de un service garanție și post garanție excepțional.

De ce să vă achiziționați lăzi congelatoare?

Lăzile congelatoare pot fi găsite acum în aproape orice unitate HoReCa, magazin alimentar de cartier sau supermarket. Sunt extrem de utile pentru că în ele se stochează diverse alimente congelate: legume, pește, produse semifabricate, înghețată.

Câteva informații utile despre lăzile congelatoare

Contrar a ceea ce cred mulți, lăzile congelatoare funcționează mai eficient, atunci când sunt pline. Produsele multiple creează o suprafață mai mare pentru îngheț, ajutând la menținerea temperaturilor scăzute, spre deosebire de răcirea unui spațiu gol.

Totuși, într-o unitate cu profil alimentar, aveți grijă să nu umpleți prea mult lada congelatoare profesională, deoarece trebuie să existe o circulație adecvată a aerului în interiorul echipamentului frigorific pentru a asigura o înghețare uniformă și eficientă.

Precum se știe, pentru eficiență, în special în cazul echipamentelor comerciale, ele sunt realizate astfel, încât izolația este în general mai groasă și de o calitate mai bună, decât la modelele casnice ale aparatelor similare.

Proiectarea generală și calitatea izolației de top înseamnă că aceste congelatoare de tip cufăr nu numai că mențin temperaturi mai uniforme și consistente, atunci când sunt conectate la rețeaua de energie electrică, dar sunt, de asemenea, capabile să mențină condițiile de congelare optime mai multă vreme, chiar și în cazul unei pene de curent, mai ales atunci când capacul este lăsat închis. Acest lucru poate reduce pierderile în cazul amintit.

Modele de lăzi congelatoare cu consum redus de energie

Dacă eficiența energetică este un factor important în achiziția dvs., luați în considerare un model de ladă frigorifică cu un consum redus de energie, care oferă o capacitate mare și o temperatură scăzută de stocare.

Standardele minime de performanță energetică au fost introduse pe piața comercială de echipamente HoReCa din Europa în 2016 și au vizat să limiteze cantitatea totală de resurse energetice cheltuite în timpul utilizării. Aceste standarde sunt niște instrumente de referință excelente atunci când căutați echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Ele oferă clienților antreprenori o imagine de ansamblu mai bună asupra echipamentelor pe care intenționează să le cumpere și ajută mult la a se lua o decizie finală în cunoștință de cauză.

Acest tip de echipament de congelare are și multe alte avantaje. Lăzile de acest tip sunt mai accesibile, decât alte utilaje frigorifice mai mari.

Sunt practice, ușor de instalat și eficiente, din punct de vedere energetic. Deoarece capacul se închide în partea de sus, se va potrivi întotdeauna perfect. Și, când este deschis, pierderea de frig va fi semnificativ mai mică, decât dacă lăzile congelatoare ar avea uși laterale. Aerul cald este mai ușor, deci greu se amestecă cu masele reci de aer din străfundurile cufărului HoReCa.

Modelele de congelatoare joase tip ladă diferă între ele în special, prin designul capacului. Pentru magazine sau cafenele, cea mai bună opțiune este un „congelator” cu capac transparent, care va servi și ca vitrină. Dar pentru o bucătărie profesională, un design minimalist de ladă cu un capac opac este cel mai potrivit.

Clasa climatică este deosebit de importantă pentru unitățile în care lăzile congelatoare vor fi utilizate în condiții ridicate de temperatură. De exemplu, în bucătării unde se gătește la foc continuu sau pe stradă.

Pentru distribuirea convenabilă a produselor în interiorul lăzii, puteți alege un model unde se pot amplasa coșuri și pereți despărțitori. Pot exista funcții care sporesc confortul de utilizare: de la supape pentru o deschidere ușoară până la senzori care indică existența capacului deschis.

Puteți găsi lăzi congelatoare de calitate superioară la prețuri accesibile pe tcromania.com.

Articole relevante