Acasa Actualitate Terasa închisă cu pereți de sticlă, un spațiu de vis în toate anotimpurile

Terasa închisă cu pereți de sticlă, un spațiu de vis în toate anotimpurile

Autor: admin

Când vine vara, terasele și balcoanele devin locuri de plăcere maximă, unde putem face plajă, citi o carte sau pur și simplu să bem ceva cu prietenii sau familia bucurându-ne de vremea frumoasă. Cu toate acestea, în timpul iernii, acest spațiu este adesea inutil; cine ar vrea să-și petreacă timpul afară în frig? 

Din acest motiv ne-am propus să vă vorbim despre sistemele din sticlă cu care puteți efectua închidere terasă sau un balcon, o soluție optimă pentru a vă bucura tot anul de aceste spații.

Profitați de terasa sau balconul dvs. fără să vă gândiți la vreme

Într-o zi vă puteți trezi cu dorința de a lua micul dejun pe terasă și descoperiți că este o zi înnorată și a început să plouă. De ce să renunțați la momentul dvs. special? Cu sisteme culisante din sticlă care să închidă integral spațiul, puteți petrece cât timp doriți afară pe terasă.

O terasă sau un balcon mai curat

Cu siguranță dacă aveți o terasă care nu este închisă, sunteți obișnuiți ca acest loc să fie, deseori, plin de frunze și praf din cauza vântului. Închizând terasa cu pereți din sticlă veți evita toate acestea fără nicio problemă.

Câștigați un spațiu extrem de util în locuința dvs.

Un balcon sau o terasă sunt folosite ocazional, dar aveți posibilitatea de a câștiga câțiva metri dacă închideți spațiul și îl transformați într-o extensie a sufrageriei sau a camerei în care serviți masa. Există mulți oameni care aleg să facă acest lucru, mai ales în casele în care spațiul este într-adevăr foarte mic.

Reduceți zgomotul din exterior și eliminați pericolele generate intemperii

O soluție în cazul în care locuiți pe o stradă aglomerată sau într-o zonă foarte gălăgioasă constă în închiderea terasei sau a balconului pentru a reduce zgomotul. Veți constata o schimbare evidentă în locuința dvs. după montarea acestor pereți de sticlă.

Geamurile glisante din sticlă sunt utilizate în special în locurile în care temperaturile reci sau clima cu vânt vă împiedică să petreceți timpul pe terase și balcoane. 

Testele făcute de specialiști garantează rezistență perfectă la temperaturi scăzute și chiar în medii saline, unde marea și nisipul pot pune la încercare materialele și mecanismele delicate de glisare a ferestrelor și ușilor.

Geamurile panoramice glisante sunt o opțiune tot mai des întâlnită în astfel de situații la nivel global. Acestea sunt opțiunea ideală pentru închiderea balcoanelor, teraselor și a tuturor spațiilor deschise care nu pot fi folosite pe tot parcursul anului. Creați un mediu plăcut de care vă puteți bucura în toate orice situație.

Articole relevante