Acasa Actualitate Care sunt avantajele cursurilor de investiții?

Care sunt avantajele cursurilor de investiții?

Autor: admin

Dacă sunteți genul de persoană care face investiții inteligente, cu siguranță ați fost tentat măcar o dată în viață să investiți la bursă. Acest articol este conceput pentru a vă ajuta să găsiți varianta cea mai bună pentru a vă îndeplini visul: urmarea unor cursuri dedicate investițiilor la bursă. Am adunat câteva dintre beneficiile cursurilor de investiții online, pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când decideți ce cale să urmați în educația dvs. de investiții.

Cursurile de investiții pot varia foarte mult în ceea ce privește calitatea, durata și prețul. Chiar dacă sunt disponibile în număr mare și cursurile gratuite, vă recomandăm cursuri investitii bursa de tip premium, care pot oferi o introducere excelentă pentru investiții la un preț accesibil.

Cunoștințe despre cum funcționează totul

Principalul lucru pe care un curs de investiții trebuie să îl îndeplinească este de a explica modul în care funcționează piața de valori. Subiectele pe care le dezbateți ar trebui să includă:

Istoria pieței bursiere, inclusiv rentabilitățile istorice.

Cine participă la bursă

  • Investitori
  • Brokeri
  • Institutii financiare
  • Regulatori

Ce este un stoc și cum realizează investitorii un profit din investiții

  • Dividende
  • Apreciere de capital

Introducere în schemele de investiții colective (fonduri)

  • Cum funcționează fondurile
  • Cumpărarea de unități în fonduri versus acțiuni individuale

Aceste cunoștințe vă vor ajuta nu numai să acționați ca un participant informat pe piață, dar vă vor ajuta și să înțelegeți „ce urmează”. Doar aflând despre stimulentele fiecărui participant la piață și modul în care tranzacțiile sunt posibile din punct de vedere fizic, veți putea prevedea consecințele unor evenimente precum bursa de valori care oprește comerțul unui anumit stoc, de exemplu.

Riscuri și recompense 

Este posibil să înțelegeți ce este un stoc, dar acest lucru nu vă va ajuta să deslușiți ce se întâmplă cu portofoliile de investiții de succes ale profesioniștilor. Portofoliul de investiții poate fi definit ca o gamă largă de instrumente financiare în care vă puteți depune capitalul pentru a obține rentabilități potențiale. În cele din urmă, este vorba de diversificarea investiției pentru a limita riscul fără a reduce excesiv rentabilitatea potențială.

Al doilea beneficiu al cursurilor de investiții online este că acestea vă pot ajuta să înțelegeți cum alți oameni îmbină activele cu diferite riscuri și recompense, pentru a crea un portofoliu care generează un randament cât mai consistent.

Veți găsi o mulțime de „portofolii model”, care sunt exemple ale modului în care diferiți investitori își împart banii în diferite clase de active, pentru a câștiga expuneri la riscuri diferite și investiții cu caracteristici diferite.

Cum să identificați investițiile înșelătoare  

Urmând un curs de investiții, ați putea fi educat să recunoașteți semnele de avertizare care indică faptul că o investiție este de fapt o înșelătorie. Există peste 50 de indicatori care arată că o oportunitate de investiție nu este reală.

Dacă măcar o parte dintre acești indicatori vă vor veni în minte la momentul potrivit, este clar că veți vedea un beneficiu în extinderea listei de verificare a investițiilor înșelătoare.

Acest lucru va reduce șansele ca prima dvs. incursiune în investiții să devină un dezastru ce vă poate marca pentru tot restul vieții.

Articole relevante