Acasa Actualitate Despre anvelope Nokian de iarnă

Despre anvelope Nokian de iarnă

Autor: admin

Astăzi, există multe mărci diferite de producători, dar anvelopele auto Nokian sunt printre preferate, deoarece Nokian în sine, este foarte activ în cercetarea care vizează îmbunătățirea produselor sale. Astfel, compania se situează printre mărcile de succes și preferate din Europa. Datorită originii lor, modelele de anvelope Nokian de iarnă din Finlanda ridică așteptări mari în ceea ce privește performanța pe gheață și zăpadă. 

Mai multe rezultate actuale ale testelor arată că producătorul din nordul îndepărtat este considerat pe bună dreptate un specialist pentru sezonul rece. Găsirea anvelopei de iarnă perfectă poate fi extrem de dificilă, deoarece există prea mulți producători și prea multe modele diferite disponibile pentru fiecare producător. Situația este similară cu anvelopele de iarnă Nokian. Și aici există modele diferite care au calități diferite.

Un număr mare de modele anvelope Nokian

Poți alege dintr-un număr de peste 100 de modele de anvelope Nokian care au fost dezvoltate pentru iarnă. Aceasta înseamnă că poți găsi anvelopa perfectă adaptată nevoilor tale. Ce este mai important pentru tine? O aderență excelentă în condiții de umezeală sau o distanță scurtă de frânare? 

Dacă mergi mult pe drumuri montane sau în zone cu zăpadă, atunci există anvelope cu tracțiune specială în acest scop. În plus, un lucru este clar despre anvelopele de iarnă Nokian: compania are sediul în Rusia, motiv pentru care anvelopele de iarnă sunt dezvoltate de un profesionist care lucrează în condiții de iarnă. În același timp, având în vedere selecția, nu este dificil să-ți faci propriul test pentru anvelope Nokian

Anvelope iarnă Nokian

Rezumate independente ale rapoartelor de testare, de exemplu de la ADAC, și multe experiențe, arată clar că anvelopele Nokian oferă atât calitate ridicată, cât și prețuri mici. Cu toate acestea, dacă vrei să cumperi anvelopele de iarnă Nokian în mod deosebit la prețuri mici, atunci ar trebui să le cumperi din magazinul online e-pneu.ro. Aici poți compara toate prețurile și poți decide ce model de anvelopă Nokian corespunde cerințelor tale. 

Alternativ, poți cumpăra și anvelope de iarnă cu jante. Avantajul este evident: le poți schimba singur și nu trebuie să mergi la un atelier. Această variantă este disponibilă și pentru dimensiunile populare:

  • Anvelope iarnă 205/55 R 16
  • Anvelope iarnă 195/65 R 15
  • Anvelope iarnă 225/45 R 17

Anvelope iarnă Nokian – Avantaje

Sistem DSI dezvoltat și brevetat de ingineri, care determină cu exactitate gradul de uzură. Numerele tipărite pe protector le indică starea.  

Lățime mărită. Contactul suprafeței drumului cu anvelopa de iarnă Nokian este important pentru îmbunătățirea siguranței.

Protector profund. Profilul anvelopelor de iarnă de la Nokian asigură o conducere stabilă la viteze de până la 90-94 km / h.

Rezistent la impact. Finlandezii au ținut cont de condițiile dure ale iernii rusești și le-au folosit cu succes la crearea unui compus de cauciuc cu aramidă – un material durabil care este folosit cu succes pentru anvelope iarna.

Articole relevante