Acasa Actualitate Care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand iti alegi telefonul mobil?

Care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand iti alegi telefonul mobil?

Autor: admin

Tehnologia evolueaza cu o viteza ametitoare, astfel ca dispozitivele electronice si telefoanele mobile devin tot mai performante de la o luna la alta. Acesta este si unul dintre motivele pentru care unii oameni nu sunt dispusi sa investeasca sume exorbitante pe un smartphone, care in scurt timp poate fi cumparat cu o reducere considerabila de pret de la un magazin de specialitate, care repara si reconditioneaza telefoane mobile inteligente si pe care, ulterior, le vinde la preturi mult mai mici decat pretul de showroom. 

Un astfel de magazin este si Klap, care este un magazin online de telefoane mobile second-hand si refurbished, care sunt reconditionate inainte de a fi repuse la vanzare, astfel ca performantele lor sunt similare cu cele ale unui smartphone nou. 

Indiferent insa pentru ce tip de telefon ar opta, oamenii pot tine cont de anumite criterii pentru a face o alegere buna si avantajoasa. Unele dintre cele mai importante astfel de criterii sunt: 

Sistemul de operare preferat 

Principalele sisteme de operare pentru telefoanele mobile sunt iOS si Android, desi mai sunt si altele, dar mai putin cunoscute sau folosite. In functie de telefoanele folosite anterior, unii sunt mai familiarizati cu un anumit sistem de operare, pentru care vor opta ori de cate ori vor fi nevoiti sa isi schimbe telefonul mobil. 

O baterie mare este de preferat 

Tinand cont de nenumaratele situatii in care este utilizat un smartphone, de la socializare si divertisment, la platile online sau la POS-uri si chiar de a controla anumite electronice si electrocasnice, este important ca bateria sa fie suficient de mare pentru a nu se descarca tocmai atunci cand este cea mai mare nevoie de telefon. 

Citeste si: Transfer contacte de pe un telefon pe altul – Ghidul Complet

Un raport calitate-pret avantajos 

Desi majoritatea oamenilor isi doresc un telefon mobil de ultima generatie, costurile acestuia pot fi mult prea mari pentru bugetul alocat. Exista insa posibilitatea de a gasi un raport calitate-pret avantajos la magazinul online Klap. 

Prin urmare, oricat de mult si-au dori un smartphone ultraperformant, oamenii ar trebui sa ia in calcul mai mult functionalitatea acestuia si pretul potrivit, in functie de motivul pentru care au nevoie de acesta. 

Articole relevante