Acasa Afaceri Cumpara piese de schimb pentru tractoare de la Dicor Parts

Cumpara piese de schimb pentru tractoare de la Dicor Parts

Autor: admin

Ai grija de utilajele tale, cu piese de schimb pentru tractoare de la Dicor Parts, potrivite pentru tractor  si cu cea mai buna tehnologie. Fie ca este vorba de piese de schimb pentru sistemul electric al tractorului, cabina, motor, hidraulic, anvelope, roti, incarcator frontal, fie ca este vorba de numeroase atasamente pentru tractoare, cum ar fi furci, lame de zapada etc. le poti achizitiona de la Dicor Parts

In timpul recoltarii, fereastra ta de timp pentru lucrul la camp este de obicei foarte limitata. Pentru a nu ramane in pana cu tractorul, comanda rapid si convenabil piese de schimb de inalta calitate pentru utilajele agricole. Inainte de a incepe lucrul verifica suportul lamei si cutitul daca sunt ascutite si deteriorate si inlocuieste toate piesele uzate.

Cand ai nevoie de piese noi pentru tractoare?

Pentru a evita dezechilibrul, ar trebui sa inlocuiesti toate suporturile de cutit de pe un tambur. Discurile de taiat si de alunecare uzate, in special in zona lamelor cutitului, trebuie inlocuite. Este important sa te asiguri ca tractorul este utilizat in siguranta. 

Verifica furtunurile hidraulice pentru a nu prezenta deteriorari, fisuri imbatranite si scurgeri. Arborele cardanic trebuie lubrifiat regulat. De asemenea, verifica daca protectia arborelui cardanic este intacta. Panzele de protectie deteriorate nu isi mai pot indeplini functia de protectie din cauza „proiectilelor” care zboara in jur. Daca sunt deteriorate, schimba-le cu piese de schimb pentru tractoare, de la Dicor Parts.

Verifica starea curelelor de transmisie. Inlocuirea la timp te scuteste de multe probleme. Curelele trapezoidale trebuie stranse dupa primele ore de functionare. Dar daca ai strans prea mult, arborii si rulmentii cu bile probabil ca s-au deteriorat. 

In acest caz, ar trebui sa ai astfel de piese de schimb pentru tractoare, pe care le poti achizitiona de la Dicor Parts. Verifica, de asemenea, incuietorile mecanice de transport pentru a preveni accidentele grave. Utilizeaza intotdeauna lame noi cand instalezi supape noi. Verifica conul interior al suportului arcului supapei pentru uzura si deteriorare. 

Respecta valoarea maxima pentru suruburile chiulasei specificata de producatorul motorului. Planeitatea suprafetei de etansare a carterului nu trebuie sa depaseasca 0,05 mm. Suprafetele de etansare trebuie sa fie curate si fara grasime.

Daca ai nevoie si de garnituri de chiulasa, verifica grosimea acesteia in functie de dimensiunea golului. Inainte de a porni motorul pentru prima data, strange suruburile chiulasei la cuplul de strangere specificat de producatorul motorului si dupa kilometrajul corespunzator.

Articole relevante