Acasa Romania Cat costa dezvoltarea unei aplicatii de intalniri online?

Cat costa dezvoltarea unei aplicatii de intalniri online?

Autor: admin

Unul dintre impulsurile umane fundamentale este sa te implici romantic sau chiar sa te indragostesti. Cu toate acestea, numeroase obstacole pot continua sa bata la usa pe masura ce va intalniti interesul romantic. Serviciile de dezvoltare a portalului de intalniri online le-au permis utilizatorilor din toate locatiile, varstele si stilurile de viata sa foloseasca aceste platforme pentru a-si intalni sufletele pereche. In ultimii ani, aceste portaluri apar ca o noua solutie care a venit special pentru a vindeca inimile singuratice. O aplicatie de intalniri online ( Match, Tinder, matrimonialepublic.com,  Facebook Dating etc)  se refera la o metoda generala de a intalni oameni noi si, de asemenea, este in crestere ca o platforma de intalniri larg acceptata. Odata ce alegeti sa incercati, este extrem de important sa intelegeti cum functioneaza o aplicatie de intalniri online.

Cat costa dezvoltarea unei aplicatii de intalniri online?

Costul necesar pentru dezvoltarea unei aplicatii de intalniri online variaza diferit de la platforma la platforma. Odata cu cresterea cererii pentru o platforma de intalniri online, dezvoltarea unei solutii este o intreprindere extrem de profitabila pentru o companie de dezvoltare de aplicatii mobile personalizate. Arhitectura oricarei aplicatii multiplatforme, hibride sau native va necesita o strategie si o tehnologie adecvata de dezvoltare a aplicatiilor. Costul total pentru dezvoltarea unei solutii pentru Android sau iOS include dezvoltarea front-end, dezvoltarea backend-ului, proiectarea infrastructurii aplicatiei si resursele de testare, sistemul de asistenta, intretinerea si, in final, lansarea aplicatiei.

Sa fim clari despre un aspect functional al aplicatiilor de intalniri online, care, oricat de simplu ar parea, implica din punct de vedere tehnic o arhitectura si un proces de dezvoltare complicat. Deci, realist vorbind, dezvoltarea unei solutii de aplicatie de intalniri online va dura in jur de 800 pana la 1000 de ore. Sa aruncam o privire la componentele sale principale care pot modifica costul dezvoltarii unei aplicatii de intalniri:

Pentru o singura aplicatie care poate integra tehnologii cheie precum integrarea retelelor sociale, maparea locatiei geografice, integrarea platilor si multe altele. Daca incorporati functii avansate, va dura aproximativ 600 de ore pentru a dezvolta o astfel de solutie.

Sistemul de suport backend pentru o astfel de aplicatie ar trebui sa fie puternic si sustinut de cel mai sofisticat mecanism de dezvoltare a aplicatiilor pentru a asigura timp de raspuns rapid la orice problema sau esec. Faza de backend pentru dezvoltarea aplicatiei de intalniri va necesita aproximativ 200 de ore.

Aspectul de design pentru o astfel de aplicatie este crucial si dureaza aproximativ o suta de ore, inclusiv timpul necesar pentru prototipare sau wireframing.

Fata de intrebare-raspuns sau Intrebari frecvente a unei aplicatii de intalniri online se va ocupa de testarea si analizarea aplicatiei si de logistica inainte ca aplicatia sa fie disponibila. Prin urmare, acest lucru poate consuma peste o suta de ore de timp de dezvoltare.

Cele mai bune functii ale aplicatiei de intalniri online necesare in orice solutie

Calatoria de descoperire a dragostei poate deveni un proces stresant pentru multi utilizatori, dar prezenta aplicatiilor de intalniri online a facut rapid posibil sa glisati, sa discutati sau sa urmariti persoanele care va intereseaza. Pe masura ce tot mai multi utilizatori apeleaza la platforme de intalniri digitale precum Bumble sau Tinder in speranta ca isi vor gasi potrivirile, am descoperit cateva functii foarte necesare care sunt asteptate in aceste solutii.

Verificarea preferintelor – Scopul de baza al aplicatiilor de intalniri online este sa va obtina o potrivire conform preferintelor dvs. Cu aceasta functie, puteti obtine un partener de interes preferat.

Mesagerie instant – Aceasta se refera la un canal de comunicare care va ajuta sa gasiti si sa comunicati cu potentialul partener.

Vizitatori verificati – Nu puteti ramane activ in aplicatie tot timpul si de aceea este necesar sa verificati numarul de utilizatori care ti-au revizuit profilul sau au apreciat pozele tale.

Locatie specifica – De cele mai multe ori se vede ca utilizatorii prefera interese romantice care sunt aproape de proximitatea lor, deoarece le permite sa viziteze des si sa se intalneasca fata in fata.

Integrare in retelele sociale – aceasta functie va permite sa va integrati prezenta online cu mai multe platforme de retele sociale si va face inregistrarea mai rapida. Integrarea retelelor sociale asigura colectarea de informatii legate de aprecieri, antipatii, interese si multe altele.

Articole relevante