Acasa Actualitate Ce trebuie sa stii inainte de a pasi intr-o clinica stomatologica?

Ce trebuie sa stii inainte de a pasi intr-o clinica stomatologica?

Autor: admin

Clinica stomatologica Excedent este practicata de specialisti din toate domeniile stomatologice. Exista medici de cea mai inalta categorie si candidati in stiinte medicale, care isi imbunatatesc in mod regulat calificarile in centrele straine de top. Profesionalismul si experienta acumulata de anestezisti asigura siguranta si confortul pacientilor in timpul operatiilor sub anestezie generala sau sedare medicamentoasa.

Echipament tehnic de inalt tehnologie

Clinica stomatologica Excedent are o gama larga de echipamente si materiale moderne. In plus, centrul stomatologic are la dispozitie echipamente inovatoare care implementeaza abordari fundamentale noi, pentru diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului dentofacial. Clinica stomatologica are propriul sau laborator stomatologic, care permite protezarea de succes cu diferite niveluri de complexitate. Un tandem de succes al tehnicianului si medicului stomatologi, ofera pacientilor servicii ortodontice si ortopedice de inalta calitate. Laboratorul certificat de clinica stomatologica, este axat pe toate tipurile de dispozitive protetice. Datorita modelarii virtuale a dentitiei, eficacitatea tuturor etapelor tratamentului ortodontic este semnificativ crescuta. Diagnosticul si tratamentul sunt realizate in toate domeniile majore ale stomatologiei: terapie, ortopedie, ortodontie, chirurgie si implantare maxilo-faciala, parodontologie, stomatologie pediatrica, precum si diagnosticari cu raze X, cu capacitatea de a primi imagini 3D.

Toate tipurile de lucrari stomatologice sunt efectuate folosind materiale inovatoare si echipamente moderne, care asigura un nivel ridicat de calitate a tratamentului. Astfel, se obtin cele mai precise si eficiente rezultate. Prezenta propriului laborator stomatologic, implica fabricarea diverselor structuri dentare in termeni optimi si de inalta calitate. Daca este necesar, operatiile stomatologice complexe sunt efectuate in clinica. Echipamentul tehnic ridicat al salii de operatie permite specialistilor sa rezolve probleme de orice grad de complexitate, inclusiv efectuarea operatiunilor de taiere osoasa si grefa de guma. Receptia in clinici este realizata de specialisti calificati, cu experienta de munca semnificativa, cu cunostinte unice si abilitati clinice.

Consultatie stomatologica

Atunci cand se face un diagnostic, este foarte important sa se ia in considerare toate caracteristicile starii de sanatate a pacientului. Prin urmare, chiar inainte de consultare, se completeaza un chestionar de sanatate, care este actualizat ulterior in fiecare an. Medicul, analizandu-l, are o idee fiabila a starii de sanatate a pacientului si tine cont de aceste informatii atunci cand planifica si efectueaza un tratament stomatologic. Dupa diagnostic, medicul stomatolog face un plan de tratament  in concordanta cu posibilitatile financiare ale pacientului si ofera un program de vizite ulterioare. Daca este necesar, sunt solicitati medici stomatologi din alte zone, care pot fi ortoped, ortodont, chirurg implantolog, parodontist.

Daca tratamentul nu este necesar, stomatologul ofera recomandari pacientului, pentru ingrijirea orala, tinand cont de caracteristicile anatomice ale cavitatii bucale si de prezenta posibila a structurilor protetice. Specialistul din clinica stomatologica va acorda cu siguranta atentie modului in care se realizeaza igiena individuala, iar daca pacientul isi spala dintii incorect, va corecta erorile si va ajuta la formarea unei igiene corecte.

Articole relevante