Acasa Actualitate Design interior pentru apartament: sugestii moderne pe care sa le iei in calcul!

Design interior pentru apartament: sugestii moderne pe care sa le iei in calcul!

Autor: admin

Persoanele care vor sa se bucure de un maxim de confort in propriul camin au posibilitatea de a apela astazi la specialisti in domeniul de design interior pentru apartamente. Este vorba despre o varianta excelenta prin care tinerii care tocmai si-au achizitionat o locuinta sau care vor sa o modernizeze pot beneficia de conditii excelente! In randurile de mai jos, ei pot descoperi cateva sugestii moderne si interesante, pe care sa le ia in calcul pe termen lung.

Eficientizarea spatiului

Indiferent de dimensiunea apartamentelor, specialistii in domeniul designului le pot eficientiza, astfel incat clientii lor sa se bucure de fiecare centimetru din casa. In prezent exista numeroase metode prin care oamenii pot beneficia de mult spatiu chiar si in imobilele care nu au o suprafata utila foarte mare. Totul depinde de felul in care sunt aranjate piesele de mobilier, dar si de modul in care sunt alese usile sau geamurile!

Gama cromatica

Un alt element esential vizavi de designul de interior este gama cromatica. Indivizii trebuie sa discute cu echipa pe care o contracteaza si sa ii comunice acesteia care sunt nuantele pe care si le-ar dori in propriul camin. Important de stiut este ca toate culorile deschise au rolul de a oferi senzatia de mai mult loc, indiferent daca este vorba despre incaperi micute. In acelasi timp, nuantele trebuie alese si in functie de destinatia fiecarei camere din casa. De exemplu, daca in dormitor sunt excelentele culorile calde, in baie sunt de preferat cele reci.

Design interior de apartament in functie de stil

Tinerii isi pot gandi planul pentru design de apartament si in functie de stilurile pe care le au la dispozitie. Persoanele care vor sa fie in pas cu moda si cu tendintele actuale trebuie sa mearga pe varianta unor piese de mobilier moderne si sa aleaga elemente decorative din aceeasi categorie. In schimb, tinerii care vor sa-si transforme caminul intr-un imobil care sa le aminteasca de trecut se pot orienta catre elemente renascentiste, baroce sau catre elemente de tip country.

Sistemul de lumini

Sistemul de lumini folosit in fiecare apartament este extrem de important cand vine vorba despre atmosfera conturata. De exemplu, lustrele nu trebuie sa lipseasca, insa ele pot fi completate si de veioze asezate strategic, astfel incat sa fie folosite atunci cand tinerii vor mai multa intimitate si cauta sa se relaxeze. Avand in vedere gama extrem de larga de obiecte de iluminat pe care indivizii le au la dispozitie, ei trebuie sa le aleaga cu mare grija pe cele mai bune!

Elemente decorative

Nu in ultimul rand, elementele decorative se numara pe lista cu ,,to do” a specialistilor in design interior. Este vorba despre lucruri care aduc intotdeauna un plus de culoare apartamentelor, oferindu-le o nota personala in functie de persoanele care urmeaza sa locuiasca aici.

Cu ajutorul imaginatiei, designerii de interior ai Studio Insign pot creiona povesti interesante pentru tinerii care vor sa se bucure la maximum de apartamentele pe care le detin. Este suficient sa inteleaga care sunt nevoile indivizilor, pentru a realiza cele mai interesante design-uri!

Articole relevante