Acasa Actualitate Cele mai potrivite cadouri pentru barbati includ ceasurile

Cele mai potrivite cadouri pentru barbati includ ceasurile

Autor: admin

Dupa cativa ani buni de casnicie, de convietuire sau de colaborare, doamnele si domnisoarele nu mai stiu ce sa le cumpere sotilor, asociatilor, fratilor, tatilor, bunicilor, prietenilor, colegilor. De multe ori, cadourile se rezuma la o camasa sau o cravata, la un obiect personalizat sau chiar la o carte, o scrumiera sau un portofel.

Oportunitatile de achizitionare a cadourilor pentru domni nu sunt chiar atat de variate, insa, cu siguranta, ceasurile raman pe primul loc la capitolul accesorii si bijuterii pentru barbati. Oferta de ceasuri Atlantic va fi pe placul sarbatoritilor. Domnii se vor bucura sa primeasca un ceas de calitate, cu un aspect elegant, care poate fi combinat la mai multe tipuri de tinute, un ceas care isi va dovedi calitatea de-a lungul unei perioade de cativa ani de purtare.

Cum alegi un ceas barbatesc potrivit pentru a fi facut cadou

Doamnele si domnisoarele care nu sunt foarte familiarizate cu felul in care ar trebui sa arate sau sa functioneze un ceas, cu preferintele domnilor in materie de accesorii, dar si cu asortarea ceasului in functie de stilul vestimentar ales, trebuie sa aiba in vedere sfaturile specialistilor in domeniu.

Ceasul barbatesc este un element important in stilul masculin, le ofera domnilor o anumita imagine si, cu cat este mai sofisticat, cu atat si domnii se vor arata mai entuziasmati de cadoul primit. Regulile generale pentru alegerea unui ceas barbatesc:

Ceasul barbatesc sa fie de firma. Un ceas de firma va fi mai scump decat o replica sau decat un ceas no-name, insa va reprezenta un cadou de neuitat, pentru ca domnii il vor purta mereu la mana si isi vor aminti de persoana care l-a daruit.

Ceasul barbatesc sa se potriveasca stilului vestimentar. Cu siguranta cumparatorii si-au facut deja o idee despre stilul vestimentar al domnilor. In functie de acest criteriu, se va alege si ceasul. Pentru o tinuta mai sport sau casual, ceasul digital este perfect, insa pentru tinutele elegante, ceasul analog si chiar cel de buzunar sunt accesorii deosebite.

Ceasul barbatesc sa aiba un mecanism care sa asigure o functionare optima. Gama de ceasuri barbatesti de la Japora pot fi cu quartz, alimentate de o baterie electrica, dar si automatice, care se folosesc de miscarea mainii, si mecanice, care necesita o atentie deosebita.

Ceasul barbatesc sa fie realizat din materiale de calitate. In general, geamul este realizat din plexiglas sau rasini polimerice si are un pret accesibil si un aspect placut, dar poate fi si din cristal mineral, care face fata cu brio socurilor si loviturilor, sau din safir.

Cadranul este realizat fie din alama, fie din carbon sau otel, iar carcasa este adesea realizata din inox, titan sau ceramica, dar poate fi placata cu materiale pretioase. In ceea ce priveste bratara, ceasurile pot avea bratara din metal, din piele sau din silicon, in functie de stilul vestimentar al domnilor si de contextul in care este purtat.

Articole relevante