Acasa Actualitate Cum arată fiica „ținută la secret” a lui Ion Țiriac și cu ce se ocupă aceasta astăzi

Cum arată fiica „ținută la secret” a lui Ion Țiriac și cu ce se ocupă aceasta astăzi

Autor: admin

Fiicele mai degrabă „ţinute la secret”, au rezultat din iubirea lui cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte la vremea aceea.

Ioana a fost crescută la Monte Carlo de mama sa, dar a fost adusă de Ion Țiriac la Bucureşti pentru a urma cursurile americane din Bucureşti. Aceasta şi-a dat aici bacalaureatul, iar ulterior a decis să urmeze profesia celei care i-a dat viaţă.

În prezent studiază Jurnalismul în SUA, iar omul care continuă să o inspire cel mai multe este chiar tatăl său, Ion Țiriac:  „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, a scris aceasta pe o reţea de socializare cu ocazia ultimei aniversări a părintelui său.


„Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că nu am fost prea mult pe acasă, dar cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a declarat şi Ion Țiriac într-un interviu la Antena Stars, despre fiica sa, pe care nu a dorit niciodată să o expună media prea mult.

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/cum-arata-fiica-tinuta-la-secret-a-lui-ion-tiriac-1.html

Articole relevante