Acasa Actualitate Cum se păstrează răcoarea într-un cort de petrecere închiriat

Cum se păstrează răcoarea într-un cort de petrecere închiriat

Autor: admin

Mulți organizatori se adresează firmelor ce oferă corturi de închiriat la evenimente, pentru a-și reduce astfel bugetul de organizare al petrecerilor.

Mai ales pe timpul verii, nimic mai frumos decât a organiza o nuntă, un botez, o zi de naștere sau onomastică, o petrecere de absolvire sau chiar o petrecere specială de 1 Iunie într-un cort amplasat într-un loc minunat.

Pentru a a vă alege un cort potrivit, intrați pe site-ul TentEvent.ro.

O petrecere la cort se poate organiza atât seara, cât și în cursul zilei.

Chiar dacă afară sunt 30 de grade Celsius sau mai mult, căldura nu trebuie să fie un impediment pentru un eveniment memorabil, amuzant sau elegant, desfășurat la cort.

Există numeroase metode de a menține un climat agreabil într-un cort de party, chiar și dacă mercurul din termometrul de exterior tinde să se ridice la înălțimi amețitoare.

Pentru a păstra răcoarea în interior se pot folosi dispozitive de răcire a aerului.

Se pot amplasa ventilatoare în interiorul cortului, dar și în exteriorul acestuia, deoarece ele vor oferi acea răcoare de care oaspeții au nevoie pentru a se simți bine.

Chiar și dacă inițial temperatura exterioară este rezonabilă, iar cea din incinta închiriată nu este de nesuportat, pe măsură ce petrecerea se încinge, dansurile se pornesc, voia bună crește, alături și de consumul de băuturi și preparate diverse, mai mult ca sigur invitații se vor încălzi și vor vrea un pic de aer rece.

Niște ventilatoare silențioase, stabile, sunt cea mai la îndemână metodă de a produce o briză răcoroasă în interiorul unui cort party.

Ele trebuie amplasate în așa fel încât să asigure o răcire a aerului, dar să nu îi deranjeze pe meseni.

Cel mai bine este ca ele să fie poziționate în zonele din cort unde aceștia se strâng ca să vorbească, eventual lângă bar sau lângă bufet, dacă există zone de acest tip.

În afară de clasicele ventilatoare există și instalații de aer condiționat mobile, anume destinate pentru climatizarea corturilor în care se organizează petreceri.

Ele se pot închiria de la firmele producătoare sau chiar de la compania ce furnizează cortul pentru evenimente.

Un cort pentru petreceri își poate asigura parțial o bună ventilație pentru interior prin simpla deschidere a prelatelor laterale, dar de cele mai multe ori acest lucru nu este realizat de către organizatori, ele rămânând fixate ca la început.

Iată de ce e nevoie ca la momentul închirierii accesoriilor necesare utilării interioare și a decorațiunilor, clienții care organizează un eveniment la cort să se intereseze și dacă pot să primească și niște echipamente de răcire a aerului de la firma respectivă ori trebuie să încheie contract în acest sens cu o altă companie specializată în furnizarea de asemenea aparate mobile.

Articole relevante