Acasa Actualitate Cum trebuie să se îmbrace bărbații supraponderali pentru a arăta impecabil?

Cum trebuie să se îmbrace bărbații supraponderali pentru a arăta impecabil?

Autor: admin

Silueta XXL în moda bărbătească este cel mai adesea subestimată – dacă ești un bărbat cu greutate, este posibil să cunoști această problemă. Nu știi ce haine să alegi și cum să le adaptezi la greutatea ta? Acum ai șansa de a vă completa cunoștințele.

Mărimea hainelor contează

Prima și cea mai importantă regulă a modei pentru persoanele de mărimi mari este dimensiunea potrivită. Bărbații obezi își maschează adesea silueta cu tricouri voluminoase și pantaloni largi, ceea ce nu arată bine. Dimpotrivă, adaugă și mai multe kilograme. Renunță la modelele gri și înlocuiește-le cu haine care se potrivesc dimensiunilor tale. 

Alege jachete, camasi barbati XXXL sau pantaloni în funcție de greutatea ta și de circumferințele părților individuale ale corpului. Se poate întâmpla ca hainele de dimensiuni mari să fie prea lungi pentru tine. Această problemă va fi rezolvată de un croitor bun care va scurta pantalonii sau mânecile.

Opțiuni pentru un om obez

Dacă ești supraponderal, nu înseamnă că ești condamnat la lucruri supradimensionate. Nu îți fie teamă de hainele strânse care îți îmbrățișează silueta și, în același timp, nu sunt prea strânse. Merită să iei în considerare cămășile elegante, cu o bară de fixare verticală, care te va face să arăți mai subțire. 

Pantalonii nu trebuie să fie la fel de largi pe toată lungimea, ceea ce subliniază mai mult masivitatea figurii. Modelele cu picioare ușor conice vor adăuga lejeritate siluetei tale. Când cauți îmbrăcăminte exterioară, acordă atenție lungimii sale. Jachetele și paltoanele de la jumătatea coapsei vor masca perfect imperfecțiunile stomacului și picioarelor.

Culori pentru bărbatul de mărime mare

Conform stereotipurilor, un bărbat obez ar trebui să poarte negru, deoarece această culoare îl face mai subțire. Din păcate, nuanța întunecată nu se potrivește tuturor, mai mult, adaugă seriozitate și poate copleși. Nu îți fie frică să îți înviorezi puțin aspectul. Camasi ieftine roșii , gri, verdele închis, vișinii și maro sunt baza de culoare la care ar trebui să rămâi. Culorile mai puternice ar trebui utilizate ca accesorii, de exemplu , cravate , pantofi sau eșarfe. Ai grijă la nuanțele neon și pastel care, dacă sunt asortate greșit, pot dăuna siluetei și pot atrage atenția celor din jur.

Ce ar trebui să evite un om obez?

Poți crea o listă neagră pentru practic fiecare figură, inclusiv hainele interzise. Bărbații supraponderali nu trebuie să poarte haine îngroșate optic. Încearcă să eviți jachete și veste, hanorace cu manșete și haine cu împletituri groase, precum puloverele de lână. 

Atenție și la modele! Pentru persoanele de dimensiuni mari, nu se recomandă linii orizontale, imprimeuri cu cercuri mari sau diamante (extind foarte mult figura) și inscripții mari pe tricouri. Atunci când alegi o jachetă sau un hanorac, acordă atenție buzunarelor – mari și cusute în jurul abdomenului vor îngroșa această parte a corpului.

Articole relevante