Acasa Actualitate De ce ar trebui să faci acum un curs de digital marketing?

De ce ar trebui să faci acum un curs de digital marketing?

Autor: admin

Modul în care consumatorii se informează și cumpără s-a schimbat, dar la fel s-au schimbat și companiile atunci când comunică și interacționează cu clienții, ceea ce a dus la apariția unor noi modalități de a genera afaceri care erau de neconceput în urmă cu doar câțiva ani. Aceste noi modele de afaceri necesită specialiști în marketing cu un profil digital clar, capabil să creeze și să dezvolte strategii care vor transforma identitatea digitală a unei companii pentru a o face mai familiară și mai convingătoare.

Dezvoltat de Edu.eupc.ro, printre alte cursuri la, aceste cursuri digital marketing  răspund cererii companiilor și organizațiilor de a încorpora profiluri instruite în marketing digital în departamentele lor.

Obiectivele cursului de marketing digital la distanță

Cursul excelent de marketing digital se adresează tuturor persoanelor fizice și profesioniștilor care doresc:

  • Strategii online
  • Comerț electronic
  • Aplicarea conceptelor digitale
  • Măsurători, analiză și optimizare
  • Planificare digitală
  • Dezvoltare profesională

Comerț electronic: instruiește-ți instinctul pentru a descoperi și gestiona oportunități de afaceri online

Cursul de marketing digital de la Edu oferă participanților conceptele cheie ale marketingului pe internet și ale comerțului electronic pentru aplicarea practică în viața de zi cu zi a companiilor.

Aceste cursuri se adresează atât profesioniștilor care doresc să se specializeze în aceste două domenii, cât și antreprenorilor care doresc să înceapă o afacere într-un mediu digital și să învețe despre cheile și oportunitățile oferite de internet.

Diversifică-ți canalele de vânzare și relațiile cu clienții

Puține sectoare se confruntă cu companii cu provocări atât de solicitante precum digitalizarea, o zonă care crește și evoluează cu pași mari și deschide ușa către noi modele de afaceri extrem de profitabile.

Acest curs avansat permite participanților să acceseze conceptele cheie ale marketingului digital și ale comerțului electronic pentru o aplicare practică în viața de zi cu zi a unei organizații.

Planul său de studiu se adresează atât profesioniștilor care doresc să se specializeze în acest domeniu al marketingului digital, cât și antreprenorilor care doresc să promoveze afacerile în mediul digital și să învețe despre oportunitățile oferite de internet.

Programul a fost conceput de specialiști, astfel încât participanții să poată asimila și lucra la conținut independent și flexibil în funcție de interesele lor și să integreze învățarea în viața lor profesională și personală. 

Agenda acoperă aspectele fundamentale ale marketingului pe internet și ale comerțului electronic și utilizează resurse digitale, seminarii web, bloguri și alte elemente dinamice pentru a ajuta la formarea participanților. În plus, trebuie să mențină un proiect final în care să poată aplica cunoștințele și abilitățile dobândite.

La finalizarea cu succes a cursului, vei obține cea mai recunoscută certificare în marketing digital din lume, iar acest fapt îți va deschide numeroase oportunități de dezvoltare pe plan profesional.

Articole relevante