Acasa Diverse De ce ai nevoie de Microsoft Dynamics 365?

De ce ai nevoie de Microsoft Dynamics 365?

Autor: admin

Cu Microsoft Dynamics 365, poti oferi produse de afaceri inovatoare pentru a face fata provocarilor clientilor reali, pe o platforma care creste odata cu afacerea ta. Schiteaza-ti calea de dezvoltare folosind Dynamics 365 de la Cosmo Consult si vei obtine informatii detaliate despre capacitatile partenerilor in fiecare dintre domenii. Optimizeaza-ti relatiile financiare cu clientii, cu ajutorul analizelor si instrumentelor care ajuta la reducerea costurilor de operare si la simplificarea operatiunilor. Creeaza-ti un mediu de tranzactionare optim prin combinarea operatiunilor de afaceri offline si digitale si personalizarea interactiunilor cu clientii. Personal, poti ajuta clientii sa-si eficientizeze procesele de resurse umane, aratandu-le cum sa depuna mai putin efort in gestionarea angajatilor  si oferindu-le oportunitati suplimentare. Cu Platforma Microsoft Power poti crea aplicatii de afaceri inovatoare pentru clientii tai in timp de ore, si nu luni.

Ce poti face cu aplicatiile business Dynamic 365?

Cu aplicatia vanzari, poti construi relatii mai puternice cu clientii tai si poti creste eficacitatea cu o singura vizualizare a informatiilor despre clienti. Cu aplicatia Marketing poti simplifica cautarea potentialilor clienti  si poti optimiza interactiunea cu acestia. Cu aplicatia Serviciu, poti accelera si imbunatati interactiunile cu clientii si poti optimiza resursele pentru a creste eficacitatea tehnicienilor tai. Cu aplicatia Operatiuni, poti ajuta clientii sa automatizeze operatiunile de afaceri pentru afaceri mai active. Poti explora abordarea Microsoft in ceea ce priveste dezvoltarea etica si utilizarea inteligentei artificiale. Apeleaza cu incredere la Cosmo Consult, deoarece doar companiile care au trasatura esentiala „capacitate de adaptare” pot supravietui mai bine de un secol. Cosmo Consult este partener Microsoft si are calitatea de Global ISV (Independent Software Vendor) care ii da dreptul de a afla printre primii despre cele mai recente solutii tehnologice. Astfel, vei avea acces rapid la toate informatiile cele mai noi. Cosmo Consult se adapteaza la noile tendinte si ofera solutii bazate pe cloud, IoT, caracteristici automate, machine learning.  Acestea nu sunt posibile notiuni ce ar putea apartine viitorului, ci sunt reale si disponibile acum, pentru ca afacerea ta sa se dezvolte fructuos, sa se consolideze cu solutiile de business.

Cosmo Consult – Avantajele platformei

Cosmo Consult ofera cele mai bune solutii de piata. Poti obtine venituri din cererea clientilor pentru aplicatii de afaceri unificate, adaptabile si inteligente. Poti investi cu incredere, deoarece strategia Microsoft iti asigura succesul, iar Cosmo Consult te ajuta sa-ti consolidezi afacerea. Accelereaza-ti afacerea cu sprijin extins pentru instrumente de vanzare si dezvoltarea pietei si astfel, vei avea mai multe oportunitati de afaceri. Un singur mediu informational pentru intreaga companie, iti va permite sa combini datele necesare, economisind timp pentru duplicare si transfer. Ai oportunitati multiple pentru automatizarea tuturor proceselor companiei cu designeri de forme si procese de afaceri. Modularitatea sistemului iti permite sa alegi si sa platesti doar pentru acele aplicatii de afaceri de care compania are nevoie in prezent. Scalabilitatea sistemului odata cu cresterea afacerii, elimina nevoia de inlocuire suplimentara a sistemului atunci cand nevoile afacerii cresc.

Articole relevante