Acasa Actualitate De ce este ceasul Casio G Shock deosebit? Ce criterii il caracterizeaza?

De ce este ceasul Casio G Shock deosebit? Ce criterii il caracterizeaza?

Autor: admin

Orice pasionat de ceasuri, dar nu numai, a auzit despre marca de ceasuri Casio, care ofera unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-pret. Este bine cunoscut faptul ca ceasurile produse de Casio au unele dintre cele mai accesibile preturi din gama, punand la dispozitia clientilor sai produse realizate din materiale de buna calitate si cu performante inalte. 

Cu toate acestea, un model se evidentiaza de departe si se mentine in atentia pasionatilor de aproape 40 de ani. Este vorba despre modelul Casio G Shock, un ceas cu un design sport, dar care are multiple functii, reprezentand prima varianta de ceas inteligent, care sa poata veni in ajutorul utilizatorilor, usurandu-le viata. 

Care sunt caracteristicile specifice ceasurilor Casio G Shock? 

Daca primul model de ceas G Shokera unul rezistent la socuri, variantele urmatoare au fost dotate si cu o serie de functii, care erau foarte utile si apreciate la momentul respectiv, de la termometru si iluminare electroluminescenta, pana la control radio si combinarea unui cadran analogic cu radiocomanda si energie solara. 

De asemenea, o alta caracteristica specifica ceasurilor G Shock foarte apreciata de la inceput pana in prezent este rezistenta la apa a serie create special pentru scufundari, care poate rezista pana la un nivel de 200m/ 20 ATM. 

Inca din anul 2012, Casio a dezvoltat un ceas care sa se poata conecta la telefonul mobil fara cabluri, prin intermediul functiei Bluetooth, ceasul Casio G Shok GB-6900 fiind deci printre primele ceasuri inteligente de pe piata. 

Pana la lansarea primului smartwatch adevarat de la Casio G Shok – in anul 2020 – in anul 2017, Casio a revolutionat din nou piata ceasurilor prin lansarea unei serii G Shock cu sincronizare temporara in trei directii, care permitea conexiunea dintre un ceas anatomic cu sateliti GPS si un smartphone conectat la internet, conexiunea dintre cele doua device-uri fiind realizata inca prin intermediul functiei Bluetooth. 

Prin urmare, producatorul japonez si-a mentinut constant clientii si fanii in suspans, prin lansarea constanta de noi serii de ceasuri G Shock, cu functii din ce in ce mai performante si mai inedite.  

Articole relevante