Acasa Romania Frizerii pot tăia părul lung?

Frizerii pot tăia părul lung?

Autor: admin

Frizerii pot tăia părul lung

Aceasta este o întrebare foarte bună. Răspunsul este atât da, cât și nu. În multe țări, frizerii tund doar părul bărbaților. Cu toate acestea, în unele locuri, multe frizerii sunt cunoscute pentru a tunde orice tip de păr.

Stilul este o preferință personală și ar trebui să vă simțiți confortabil cu stilul pe care îl alegeți. Cu toate acestea, în mediul militar, nu sunt permise tunsorile deasupra gulerului. Aceste reguli depind de comandanții unităților individuale. Opțiunea de a purta părul lung/codițe sau o coadă de cal nu este o alegere pentru tot personalul militar din cadrul armatei.

Frizerii vor încerca întotdeauna să vă convingă să vă tundeți mai scurt.

Frizerii vor încerca să vă convingă că trebuie să vă tundeți mai scurt; acest lucru se datorează economiei afacerii lor.  Cu cât aveți părul mai lung, cu atât mai multe tunsori aveți nevoie.

Un frizer este o persoană care tunde părul bărbaților. Majoritatea frizerilor tund doar părul bărbaților. Unii frizerii tund și părul femeilor, în special în școlile de înfrumusețare. Un frizer este diferit de un coafor. Un coafor taie și coafează părul femeilor.

Un frizer tunde părul bărbaților. Un coafor șamponează și aranjează părul femeilor. Un frizer rade fața bărbaților. Unii frizerii fac acest lucru, dar majoritatea nu. Aceste detalii le puteti afla chair de la frizerul vostru.

Este întotdeauna foarte util să știi cum să te gandesti la look-ul tau si la diferite tipuri de păr. De fapt, un frizer experimentat nu va ști doar cum să tundă părul lung, ci și cum să tundă părul scurt. Cu toate acestea, ar trebui să învățați abilitățile de bază de tăiere a părului lung de la un magazin de frizerie sau de la o școală de frizerie. Poate fi foarte distractiv să înveți!

Responsabilitatea principală a unui frizer este de a tunde în primul rând părul bărbaților, așa că, dacă ești bărbat și ai părul lung, probabil că ești în siguranță. Dacă sunteți o femeie cu părul lung, s-ar putea să trebuiască să faceți câteva cautari pe internet pentru a găsi un salon care să vă ofere o tunsoare bună.

Concluzie

Nu ar trebui să aibă nicio problemă în a vă tăia părul. Totuși, acest lucru depinde de frizer și de frizerie.

Faptul că este un bărbat, care obișnuiește să lucreze cu părul bărbaților, ar trebui să însemne că știe să tundă părul lung. În acest caz, ar trebui să vă tundă foarte bine. Pe de altă parte, dacă frizerul nu este obișnuit să tundă părul lung, atunci s-ar putea să nu obțineți o tunsoare grozavă de prima dată.

Dacă vrei, îl poți ruga să se uite la poze cu tunsori lungi, ca să aibă o idee mai bună despre ce trebuie să facă.

 

Daca doresti specialisti in taierea parului lung, poti sa apelezi la Salon Transilvania, este o frizerie in Cluj care ofera servicii de calitate si o locatie moderna.

 

Articole relevante