Acasa Romania Îți ascultă Facebook convorbirile? Răspunsul dat de Mark Zuckerberg

Îți ascultă Facebook convorbirile? Răspunsul dat de Mark Zuckerberg

Autor: admin

Îți ascultă Facebook convorbirile? Răspunsul dat de Mark Zuckerberg

„Crezi că sunteţi mai responsabili cu datele noastre decât guvernul SUA?”, a întrebat senatorul Dean Heller. „Da”, a răspuns, simplu, Mark Zuckerberg, potrivit The Guardian. 

Întrebat dacă se consideră o victimă în acest scandal sau dacă Facebook este o victimă în această situaţie, Zuckerberg a răspuns negativ. „Nu. Avem responsabilitatea să protejăm orice persoană din comunitatea noastră”, a spus el.

Întrebat dacă este de părere că cei 87 de milioane de utilizatori afectaţi de acest scandal sunt victime, Mark Zuckerberg a spus că da. „Acest lucru s-a întâmplat şi s-a întâmplat sub nasul nostru”, a răspuns el.

Heller a mai întrebat şi dacă Facebook înregistrează convorbirile telefonice. „Nu cred că am colectat vreodată conţinut din convorbiri telefonice”, a răspuns CEO-ul Facebook, care a subliniat faptul că această companie nu vinde date companiilor de publicitate.


El a omis, însă, să răspundă la o altă întrebare a senatorului – dacă Facebook ar trasa vreodată o linie în privinţa tipului de date pe care le colectează sau le foloseşte pentru companiile de publicitate.

Zuckerberg a mai spus că ideea că Facebook „ascultă utilizatorii” este o „teorie a conspiraţiei”.

Alte articole

Pagina 1 din 1

Sursa: http://www.capital.ro/facebook.html

Articole relevante