Acasa Afaceri La ce este indicat să fii atent atunci când cauți spații industriale de închiriat? Descoperă acum!

La ce este indicat să fii atent atunci când cauți spații industriale de închiriat? Descoperă acum!

Autor: admin

Oamenii de afaceri caută întotdeauna noi idei de business, cu ajutorul cărora să-și rotunjească veniturile și să-și extindă portofoliile. De exemplu, cei care au nevoie de spații industriale de închiriat trebuie să fie foarte atenți la câteva detalii, astfel încât să poată găsi imediat chiriași și să poată încasa lunar sumele dorite. Având în vedere faptul că din ce în ce mai mulți retaileri, dar și mari companii internaționale aleg să vină în România în ultimii ani, este o idee excelentă ca antreprenorii să dispună de spații pe care să le poată pune la dispoziția partenerilor lor!

Zona este extrem de importantă!

Bucureștiul este cel mai mare oraș din România, fiind și locul pe care cei mai mulți dintre oamenii de afaceri îl aleg pentru a-și stabili business-urile. Antreprenorii trebuie să știe, însă și faptul că zonele limitrofe din jurul Capitalei merită atenția lor, mai ales în ceea ce privește tipurile de spații industriale de închiriat, pe care le au la dispoziție.

Pe lângă București, mai există și alte mari orașe, care merită atenția oamenilor de afaceri: Iași, Cluj și Timișoara sunt doar câteva dintre exemplele potrivite în acest sens.

Accesibilitate

Un alt detaliu, de care e bine ca antreprenorii să țină cont atunci când caută să investească în spații industriale este referitor la accesibilitate. Cei care închiriază astfel de locații au nevoie să ofere angajaților spații la care să poată ajunge atât cu mașinile personale, cât și cu mijloacele de transport în comun. Acesta este motivul pentru care oamenii de afaceri trebuie să se asigure că în preajma construcțiilor pe care le cumpără există cel puțin o linie autobuz, microbuz sau tramvai.

Utilități

Pe lista elementelor la care este recomandat ca oamenii de afaceri să fie atenți în privința unor spații industriale de închiriat se numără și utilitățile. Este important ca aceste spații să fie dotate cu apă curentă, gaz, dar și cu acces la o rețea de Internet, pentru a putea fi folosite imediat.

Prețuri

Bineînțeles, partea financiară este și ea importantă când vine vorba despre investițiile în spațiile industriale. Antreprenorii trebuie să negocieze cât de mult posibil cu vânzătorii, până când obțin un preț potrivit per metru pătrat. Luând în considerare faptul că investițiile imobiliare au valori din ce în ce mai mari, nimeni nu poate pierde atunci când pariază pe închirieri de spații industriale.

Recomandat este ca oamenii de afaceri să caute atent spațiile pe care vor să le cumpere, pentru ca ulterior să le închirieze și să studieze cât mai multe oferte în acest sens. Acționând chibzuit și acordându-și timp, antreprenorii pot încheia afaceri extrem de avantajoase pentru ei, afaceri care să le aducă profituri mult mai însemnate pe termen lung. De exemplu, închirierea unui spațiu este mult mai convenabilă decât vânzarea acestuia, lucru deja dovedit pe piața din România!

Articole relevante