Acasa Actualitate Lovitură totală pentru Gabriela Firea. Ce a făcut omul lui Dragnea. Firea nu mai poate face nimic

Lovitură totală pentru Gabriela Firea. Ce a făcut omul lui Dragnea. Firea nu mai poate face nimic

Autor: admin

Daniel Florea, primarul PSD din Sectorul 5 care a propus eliminarea Gabrielei Firea din partid, a exclus din PSD patru consilieri din Consiliul General (CGMB), potrivit unui anunţ pe Facebook. Fără aceşti consilieri, care îi erau fideli, Gabriela Firea pierde majoritatea în Consiliul General, ceea ce va duce ca iniţiativele primarului general să aibă şanse mici de a trece la vot.

”În şedinţele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuţa Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina şi Șuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al PSD Sector 5.

Odată ce un consilier local este exclus din partidul pe listele căruia a candidat, acesta îşi pierde locul în Consiliul local sau Consiliul General şi va fi înlocuit de primul candidat care nu a câştigat la alegeri un post de consilier.

Gabriela Firea a avut deja dificultăţi în a găsi o majoritate în ultima şedinţă a CGMB, când proiectul său pentru acordarea de vouchere pentru car sharing a picat la vot.

Excluderile vin pe fondul războiului politic din PSD dintre Liviu Dragnea şi Gabriela Firea. Daniel Florea este loial preşedintelui PSD şi, prin excluderea celor patru consilieri, a urmărit tocmai ruperea majorităţii controlate de Gabriela Firea în Consiliul General şi blocarea proiectelor acesteia.

SURSA: g4media.ro

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/lovitura-totala-de-la-dragnea-pentru-firea-ce-a-facut-omul-lui-dragnea-firea-nu-mai-poate-face-nimic.html

Articole relevante