Acasa Diverse Microsoft 365 Business și Microsoft 365 Entreprise, pentru agenți economici inteligenți

Microsoft 365 Business și Microsoft 365 Entreprise, pentru agenți economici inteligenți

Autor: admin

Când vorbim de Smart Business Solutions, din ce în ce mai mulți agenți economici se gândesc la un sistem complex de aplicații ERP capabil să crească performanța generală a companiei, deoarece un astfel de produs informatic de vârf acționează pe mai multe planuri. Organizarea companiei se va baza, utilizându-l, tot mai mult pe procese, nu pe funcții distincte, de multe ori separate complet unele de altele.

Automatizarea acestor procese poate îmbunătăți productivitatea, optimizarea eficienței operaționale, fluxul de informații care circulă în mod automat și în timp real în și între departamente, accelerarea procesării datelor, fără a mai fi nevoie ca să se reintroducă în sistem aceleași informații de fiecare dată, eventual de către angajați diferiți. O astfel de soluție digitală limitează foarte mult erorile umane și oferă premisele unei mai bune colaborări în interiorul compartimentelor unității economice respective.

Informațiile care circulă rapid sunt ușor și mai eficient exploatate de către factorii de decizie. De altfel, se consideră că modulele de luare a deciziilor sunt  de o importanță esențială, de aceea sunt frecvent integrate în sistemele ERP actuale.

Multe companii au ezitat mult timp să facă marele pas de a trece la implementarea unei variante de smart business solutions, mulțumindu-se ca să folosească aplicații informatizate simple, software de tip Excel, pentru a-și monitorizeze activitățile zilnice.

Dar un sistem informatic bazat pe instrumente depășite moral nu este în măsură de a asigura durabilitatea unei companii într-un mediu concurențial, mereu schimbător, precum cel actual.

Precum se cunoaște de către cei interesați, Office 365 este un serviciu de abonare care asigură instrumente de productivitate moderne, actualizate, de la Microsoft. Există planuri Office 365 atât pentru utilizarea la domiciliu și personală, cât și pentru firme mici și medii, întreprinderi mari, școli și organizații non-profit.

Microsoft 365 poate să fie de mare ajutor firmelor din toate domeniile de activitate. Putând fi clasificată drept o smart business solutions, ea este o suită informatică completă de aplicații, care include unelte digitale extrem de utile precum ar fi: Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 Business se adresează în special IMM-urilor cu 300 utilizatori sau mai puțin, care nu au nevoie ca să își instaleze soluții ERP stufoase, cu un noian de aplicații.

Conținutul său este perfect pentru un start-up la început de drum ori care s-a înființat de relativ puțină vreme. El se compune din următoarele elemente:

– Office 365;

– 1 TB spațiu de stocare;

– capabilități de gestionare a dispozitivelor prin intermediul Microsoft Intune;

– Basic data and app security.

Microsoft 365 Business este la dispoziția celor interesați cu un preț lunar extrem de redus, de numai 16,90 euro per utilizator.

Microsoft 365 Enterprise se adresează companiilor mari care au nevoie de o securitate mai mare sau de gestionare a dispozitivelor.

Există trei pachete de aplicații care conțin:

F1 (Firstline Workers): Office 365 (minus Access), Securitate basic;

E3 (Basic Tier): Office 365 (minus Access), Securitate basic, Office 365 Data Loss Prevention;

E5 (Premium Tier): Office 365 (minus Access), Securitate basic, Office 365 Data Loss Prevention, Audio conferencing/Phone system, instrumente avansate de conformitate și instrumente de analiză.

Articole relevante