Acasa Bani Tu știai de creditul online rapid doar cu buletinul?

Tu știai de creditul online rapid doar cu buletinul?

Autor: admin

Se poate să fi auzit, măcar în treacăt, de posibilitatea de a obține un credit doar cu buletinul. Însă probabil nu te-ai gândit până acum că poți aplica pentru acesta direct online, trimițând pur și simplu o copie după cartea ta de identitate. În realitate, creditul numai cu cartea de identitate este cât se poate de practic, comun și accesibil cam oricui poate furniza acest document de identificare.

Practic, un astfel de împrumut se poate aproba in doar 5 minute. Motivul pentru care ți se solicită o carte de identitate este acela că faci dovada faptului că ești cetățean român și că ai domiciliul stabil în țară. Adresa permanentă în țară este un factor de decizie important pentru instituția care îți acordă creditul.

Unele IFN-uri însă s-ar putea să fie interesate și de cât câștigi, solicitând în acest sens o dovadă, mai ales dacă vrei să împrumuți o sumă mai mare de bani. Veniturile regulate și verificabile îți cresc, într-adevăr, șansa la un împrumut semnificativ mai mare. Însă dacă nevoia ta financiară este limitată și îți dorești mai degrabă să acoperi o cheltuială urgentă neprevăzută, creditele online rapide numai cu cartea de identitate sunt o variantă de luat în calcul.

Pe lângă faptul că nu ți se cer o tonă de documente justificative, creditul numai cu cartea de identitate vine la pachet și cu multe alte beneficii. Nu ți se cere garant și așa cum am arătat deja nu ți se cere nici contractul de muncă sau dovada de venit. Iar dacă ești la prima solicitare de acest gen, vei avea surpriza să descoperi că beneficiezi de dobândă zero.

Simplu, rapid și mai ales discret, creditul cu buletinul este cel mai ușor de obținut. Trebuie totuși să ții cont de faptul că ratele la un astfel de împrumut sunt mai mari și tocmai de aceea este foarte important să te asiguri că le vei putea achita sau chiar că vei putea restitui tot împrumutul după primul salariu. Rambursarea cât mai rapidă este secretul pentru a te putea bucura de astfel de credite online cu cât mai puțin stres!

Sursă: atebank.ro

Articole relevante