Acasa Actualitate 7 accesorii obligatorii de vară

7 accesorii obligatorii de vară

Autor: admin

De cele mai multe ori accesoriile fac diferenţa, fiind uneori mai importante decât întreaga ținută, așa că trebuie adăugat un accent look-ului de vară folosind accesoriile de top pentru acest sezon.

Accesorii necesare ţinutei în această vară

Ochelarii de soare

Acesta este un accesoriu de top pentru vară iar fiecare femeie ar trebui să îl aibă și într-o dimensiune imensă. Ramele voluminoase sunt exact ceea ce trebuie pentru această vară. Și nu numai pentru că ochelarii de soare mari vor proteja maxim ochii de razele soarelui, dar vor arăta și șic, vor ieși în evidență și vor modela fața într-un mod avangardist.

O eșarfă imensă

Este minunată pentru plajă şi are multe întrebuinţări – pentru serile răcoroase de vară în parc – se poate chiar transforma într-o rochie sau folosi ca turban, dacă doamnele nu deţin o pălărie și soarele este fierbinte. 

Eșarfa imensă este perfectă pentru a fi folosită ca pareo pe un costum de baie sau pentru a ţine locul unui prosop de plajă. În general, este un accesoriu multifuncțional de vară.

Bijuterii masive

Vara este anotimpul în care totul este expus și nu ascuns sub multe pulovere, paltoane și eșarfe. Așadar, doamnele trebuie să parieze pe bijuterii strălucitoare și masive, care vor atrage atenția de departe. 

Bijuteriile masive le pot schimba complet aspectul. De exemplu, dacă se poartă un tricou alb cu nişte pantaloni scurți și se adăuga un colier masiv sau o pereche de cercei uriași, ținuta va capătă un aspect complet mai modern și sofisticat.

Pareo – un accesoriu de plajă de top

Pareo este un accesoriu de plajă elegant, practic și multifuncțional. Este perfect peste costumul de baie. Se poate lega în diverse variante. Poate proteja corpul de briza rece a mării sau de arsurile solare. De asemenea, acesta poate ascunde unele neajunsuri ale corpului sau poate scoate în evidenţă unele atuuri. Oricine va purta acest accesoriu îşi va completa stilul într-un mod minunat.

Geanta tip coș de răchită

Este destul de populară atunci când vine vorba de ținuta de vară. Fie că este o ţinută sport sau de plajă, geanta de răchită se va potrivi oricărei ţinute de vară. Aşadar, poate fi combinata perfect cu o ținută de seară mai formală, folosită pe plajă sau la o plimbare în parc cu prietenii. Într-o geantă de răchită de dimensiuni medii vor intra toate lucrurile obișnuite, dar și câteva achiziții suplimentare după cumpărăturile de vară. 

Cureaua

Fie că se poartă la rochii de plajă, la fuste, blugi scurți sau pantaloni scurți, acest accesoriu va conferi accent şi eleganța ținutei. Cureaua nu mai este de multă vreme un simplu obiect care ține îmbrăcămintea la locul ei, este un fel de bijuterie, așa că se merită achiziţia a doua sau trei curele de diferite dimensiuni, texturi și catarame pentru această vară.

Rochie cu motive florale

Ce este vara fără flori? Desigur, fiecare doamnă ar trebui să aibă o rochie cu imprimeu floral în garderoba ei pentru a aduce romantism și dispoziție vieții ei de zi cu zi.

Articole relevante