Acasa International Tipuri de sandale negre şi modul de asortare al acestora la diferite ţinute

Tipuri de sandale negre şi modul de asortare al acestora la diferite ţinute

Autor: admin

Vara, cel puţin o pereche de sandale este nelipsita din garderoba reprezentantelor sexului frumos. Sandalele pot fi purtate atât la ţinutele casual, la ţinutele elegante sau smart casual, atât la locul de muncă, la plimbare, pe faleză, în concediu sau în alte contexte. Alegerea perechii potrivite de sandale negre care se va dovedi cel mai uşor de asortat la orice ţinuta este o decizie cât se poate de bună pentru femeile care nu vor să dea greş cu ţinuta pe care o alcătuiesc pentru diferite evenimente.

Sandalele negre cu platforma – o alegere comodă şi inspirată pentru ţinutele de vară casual

Modelele de sandale negre cu platforma reprezintă o alegere cât se poate de inspirată pentru femeile care vor să se simtă confortabil în anotimpul cald şi care vor să dea senzaţia unui picior mai subţire. Având o talpă cu dimensiuni mai mari, sandalele vor fi în acelaşi timp elegante şi stabile. Cele care au talpa din lemn şi material textil şi sunt din piele naturală se potrivesc cu ţinutele de vară.

Sandalele din piele cu platforma pot fi asortate la rochii din materiale vaporoase, la fuste maxi care acoperă picioarele în întregime, dar şi la pantaloni la nivelul gleznei cu  un format evazat, precum şi salopetelor elegante.

Sandalele stiletto de culoare neagră – o alegere elegantă şi feminină pentru zilele de vară

Femeile care vor să îşi pună în evidenţă calităţile şi feminitatea, precum şi frumuseţea picioarelor pot alege o pereche de sandale stiletto. Acestea au tocul înalt şi creează iluzia unui picior mai lung. Dacă sandalele de culoare neagră stiletto au şi elemente metalice sau pietre preţioase, cu siguranţă vor adăuga un plus de rafinament întregii ţinute. Se poate asorta acest model cu o rochie lungă de seară, sau orice altă rochie ce poate fi purtată seara. Pe lângă rochiile lungi, femeile pot alege să poarte aceste sandale cu o rochie din dantela mulată, sau o rochiţă din tull de tip baby-doll. De asemenea, aceste sandale se pot asorta şi cu salopetele din voal cu pantaloni evazaţi.

Sandalele gladiator – în tendinţe de câţiva ani

Sandalele de tip gladiator sunt formate din barete până în dreptul genunchilor, pot avea toc înalt sau talpa plată, pot avea un aspect ieşit din comun şi pot fi pe placul femeilor care vor să iasă din anonimat. Acestea se vor asorta de minune la fuste din piele, colanţi din acelaşi material, la inutele rock, dar şi casual, formate din pantaloni scurţi jeans şi o cămaşă vaporoasă. 

Sandalele gladiator pot intra şi în componenţa ţinutelor de plajă formate din rochii maxi cu umeri lăsaţi, din pălării cu boruri mari, dar şi în componenţa ţinutelor hippie, formate din fuste maxi din blugi cu cămaşa albă şi vestă tricotată. 

Articole relevante