Acasa Uncategorized Cum alegi și cum folosești un pistol de autoapărare?

Cum alegi și cum folosești un pistol de autoapărare?

Autor: admin

Autoapărarea este o activitate care îți permite să te aperi împotriva atacurilor fizice ale atacatorilor – atât de oameni, cât și de animale agresive. Din păcate, există multe astfel de atacuri astăzi. Cele mai puternice spray de piper sau pistoale de autoaparare cu bile sunt doar exemple de accesorii utile de autoapărare care vor contribui la creșterea sentimentului de securitate pe stradă, în parc, centru comercial sau în pădure și munți. Ce să alegi și la ce să fii atent?

Pistoalele alimentate cu aer comprimat, care imită armele militare din punct de vedere al parametrilor externi, au devenit recent foarte populare. Aceste produse pot fi achiziționate cu ușurință în magazine specializate. În același timp, nu sunt necesare permise pentru astfel de arme. Prin urmare, oricine poate folosi un dispozitiv care trage bile sub influența aerului comprimat. 

Poți transporta aceste pistoale cu bine cu tine oricând, oriunde, dar trebuie să cunoști baza legală. Chiar și nu toți ofițerii de poliție sau oamenii obișnuiți cunosc pe deplin legea armelor. Nu este interzis să îl porți cu tine, dar este imposibil să nu îi iriți pe alții atunci când văd un pistol.

Trebuie remarcat faptul că există diferite tipuri de pistoale cu bine. Unele modele pot fi purtate în mod liber cu tine fără restricții, pentru achiziționarea altor fiind obligatorii permisele port armă. Totul ține de puterea pistolului. Energia se măsoară în jouli. Legea clasifică armele după putere. Deci, există pistoale de până la trei jouli, până la șapte și jumătate, până la douăzeci și cinci și mai mult.

Alegerea unui pistol de autoapărare

Există mulți factori diferiți de luat în considerare atunci când alegi o armă de autoapărare. Desigur, trebuie luate în considerare proprietățile tehnice și calitatea materialului utilizat pentru a crea carcasa. Produsele cu o parte exterioară din plastic pot avea, de asemenea, capacități de operare ridicate.

Este important să monitorizezi absența pieselor din plastic în mecanismul de declanșare. Prezența lor poate afecta negativ fiabilitatea armelor aeriene.

Fiabilitatea armei este determinată nu numai de utilizarea tuturor mecanismelor, ci și de calitatea producției. În majoritatea cazurilor, varianta pneumatică a armei este realizată folosind un aliaj de aluminiu. Ca urmare, se poate vorbi despre rezistența ridicată a suprafeței armei la efectul coroziv negativ. Cu toate acestea, aliajul se caracterizează prin fragilitate și incapacitatea de a rezista la sarcini mecanice de înaltă calitate.

Atunci când alegi un pistol pneumatic pentru autoapărare, ar trebui să acorzi atenție și calității exteriorului. Dacă este suficient de scăzut, arma poate eșua la momentul potrivit. Din acest motiv, este recomandat să inspectezi cu atenție arma pentru fisuri și goluri la cumpărare.

Atunci când tragi asupra agresorului, cel mai bine este să te concentrezi asupra părților deschise ale corpului. O lovitură în față poate descuraja un atacator, rezultând suficient timp pentru a scăpa sau a cere ajutor. În plus, o intervenție precisă poate duce la pierderea ochilor.

Articole relevante