Acasa Uncategorized Importanța pantofilor nude în garderoba oricărei femei

Importanța pantofilor nude în garderoba oricărei femei

Autor: admin

Reprezentanţele sexului frumos care se respectă au cel puţin două sau trei perechi de pantofi de dama în culoarea nude în garderobă. Acestea se potrivesc la multe ţinute şi sunt extrem de elegante, punând în evidenţă piciorul. 

Crearea unui outfit perfect nu va mai pune probleme femeilor, pentru ca  piesele vestimentare se vor îmbina în mod corespunzător şi se vor putea purta în mai multe moduri, încălţămintea nude fiind extrem de versatila şi în tendinţe. Pe lângă clasicii pantofi negri cu toc reprezentanţele sexului frumos trebuie să aibă în garderoba şi pantofi nude sau în nuanţe neutre care se adaptează ţinutelor şi sunt discrete.

De ce este recomandat să deţii şi să porţi pantofi nude?

Pantofii nude sunt slăbiciunea oricărei femei, reprezentând una din piesele de bază a unei ţinute elegante. Pantofii de damă nude sunt comozi, eleganţi şi, dacă sunt aleşi în culoarea cât mai apropiată de cea a piciorului, se vor dovedi o investiţie care merită. Cel mai mare avantaj al pantofilor de damă nude este acela că oferă alungire picioarelor, printr-un efect vizual de gambe mai fine şi mai lungi, aceste piese fiind deosebit de populare pentru că se potrivesc oricărei femei, chiar dacă nuanţa tenului este foarte deschisă.

Pentru femeile care nu vor să poarte încălţăminte în nuanţe tari, puternice, pantofii nude vin ca s o binecuvântare, fiind uşor de accesorizat şi echilibrând contrastul vizual al culorilor purtate. Alegerea unei perechi de pantofi nude trebuie să ţină cont de următoarele criterii:

  • să fie realizată din piele de cea mai bună calitate;
  • să fie mata, de preferat pentru ţinutele de zi, sau lucioasă pentru ținutele de seară;
  • să fie aleasă în culoarea cât mai apropiată de nuanţa propriei pieli;
  • să se potrivească stilului propriu şi siluetei purtătoarelor. Pentru femeile care au pielea închisă, trebuie aleasă o nuanţă asemănătoare bronzului sau culoarea cămilei, pentru o siluetă atractivă. Pentru femeile cu pielea normală, pantofii cu nuanţe de balerină sau roz blush arată perfect, în timp ce pentru femeile cu pielea măslinie, nuanţele de bej şi caramel nude sunt ideale.

Dacă pantofii nude sunt combinaţi cu pantaloni sau cu blugi, atunci cu siguranţă femeile au mai mare libertate să se “joace” cu nuanţele nude, bucurându-se de picioare alungite, subţiri şi graţioase. 

Pantofi nude în ţinute formale şi zilnice

Pantofii nude pot completa cu succes atât ţinutele formale, cât şi zilnice, femeile putând să îşi completeze silueta şi aspectul dorit. Multe din perechile de pantofi nude de pe piaţa sunt perfecţi atât pentru ţinutele de zi, cât şi de noapte. Spre exemplu, când femeile poartă tocuri solide şi înalte sau kitten, pot alege ţinute de birou sau scoala ori ţinute de zi.

Tocurile înalte nude au o înălţime de peste 8 cm, punând în evidenţă o siluetă zveltă şi fiind perfecte pentru un eveniment elegant de seară. Fundiţele sau micile accesorii de pe pantofii nude sunt perfecte unui styling urban, în timp ce liniile curate şi formele tradiţionale sunt perfecte pentru un stil clasic sau o rochie de brunch.

Articole relevante