Acasa International Sejur Hurghada pentru tine și familia ta

Sejur Hurghada pentru tine și familia ta

Autor: admin

Alege un sejur Hurghada deoarece, aici poți face scufundări pentru prima dată cu un instructor experimentat sau, dacă ai un certificat, poți închiria echipamente. Cele mai bune recife pentru scufundări sunt: Belinda, Abu Qatraa, Abu Nahasa, Umm al-Ash, Umm Kamara, Al Arufa, Tawila, Abu Nakad, Seoul. Hurghada este un mecca al vieții de noapte active. Aici te poți distra la discoteca din club sau la petrecerea de pe plajă. Una dintre cele mai bune discoteci de pe Marea Roșie, este Micul Buddha, care se află în zona El Mamsha. Alte cluburi populare sunt: Calipso, Havana, Pandora. Principalele discoteci sunt concentrate în zona Sakkala.

Hurghada – istorie

În trecut, Hurghada era o mică așezare beduină din regiunea Sakkala, care se ocupa cu pescuitul de pește și perle. Orașul a fost fondat în 1905. Petrolul a fost descoperit în regiune în 1913, iar producția și exportul său efectiv, au început în 1921. În 1972, forțele israeliene au încercat să ocupe insula Shadwan. Cu toate acestea, soldații forțelor armate egiptene au reușit să îi expulzeze de pe insulă în decurs de câteva ore, în bătălia de la Shadwan. În zilele noastre, această zi este sărbătorită în provincie, ca o sărbătoare națională. 

Sejur Hurghada – Cumpărături

Turiștii adoră Hurghada pentru abundența magazinelor și a piețelor, dar ar trebui avertizat că cumpărăturile locale sunt însoțite de toate atributele negocierii orientale, iar prețurile inițiale pot fi de câteva ori mai mari. Cel mai nou și mai mare Senzo Mall este situat în El Mamsha. În Sakkala există un magazin Duty Free și un magazin mare de produse din bumbac. Piața colorată de fructe și legume din El Dahar este, de asemenea, interesant de vizitat.

Sejur Hurghada – Plaje

Hurghada are 40 km de plaje de nisip bine îngrijite pentru toate gusturile. Dacă vrei să vezi întreaga coastă a orașului Hurghada, alege un sejur Hurghada, pentru a experimenta un adevărat paradis, mai ales dacă ești un iubitor de plajă. Nisipul este bine îngrijit aici, intrarea în mare este în mare parte nisipoasă și nu este necesar să cumperi pantofi speciali pentru înot.

Sejur Hurghada – Districte

Golful Makadi este o stațiune pentru un sejur Hurghanda relaxant în familie, la 20 km de Hurghada. Repere: recife de corali, plaje cu nisip, flux și reflux. În Golful Makadi, poți vizita delfinariul, poți face snorkeling, scufundări, kitesurf sau windsurfing. De regulă, hotelurile au toate infrastructurile necesare pentru o bună odihnă. Tinerii se pot plictisi aici, așa că stațiunea este recomandată familiilor cu copii și cuplurilor.

Golful Soma, situat la 40 de minute de mers cu mașina de Hurghada, va atrage turiștii care preferă o vacanță liniștită pe teritoriul hotelului. Plajele de aici sunt în mare parte nisipoase, largi și lungi, aproape de reciful de corali din Ras Abu Soma. Zona este cea mai vânturoasă în lunile mai reci, făcând din Soma Bay un rai pentru kitesurf și windsurfing.  

Articole relevante