Acasa Uncategorized Spala podelele ca un expert! Foloseste mopul potrivit!

Spala podelele ca un expert! Foloseste mopul potrivit!

Autor: admin

Cropped image of beautiful young woman in protective gloves using a flat wet-mop while cleaning floor in the house

Spalarea podelelor este una dintre cele mai importante sarcini care trebuie sa fie desfasurata regulat in orice gospodarie, astfel incat mizeria, bacteriile si germenii sa fie indepartati in mod corespunzator. Cu toate ca aspiratorul contribuie semnificativ la curatarea adecvata a locuintei de mizerie, acesta nu are capacitatea de a inlatura atat de bine praful de pe suprafata podelelor.

Din acest motiv, multe persoane iau in considerare achizitionarea unor galeti cu mop la pachet pentru indepartarea eficienta a murdariei si a petelor incapatanate de pe podea. Un rol important il indeplinesc si solutiile de curatat, cu ajutorul carora podeaua devine un spatiu corect igienizat si sigur. 

3 factori de care cumparatorul trebuie sa tina cont atunci cand alege un mop

Materialul

Mopul cumparat trebuie sa fie rezistent si usor de curatat, pentru ca nimeni nu isi doreste sa achizitioneze constant mopuri noi doar pentru ca cele vechi s-au defectat mult prea repede. In plus, nimeni nu intentioneaza sa petreaca mult timp pentru curatarea si intretinerea mopului. Din acest motiv, conteaza foarte mult ca materialul ales sa fie rezistent, sa igienizeze bine podeaua si sa fie usor de intretinut. Conform specialistilor in curatenie, mopul din microfibra este suficient de eficient, datorita capacitatii sale ridicate de absorbtie.

Dimensiune

Cele mai citite articole

In cazul in care suprafata care trebuie sa fie curatata este prea mare, este indicat sa se utilizeze un mop plat, pentru ca are capacitatea de a acoperi mai multe suprafete si de a curata mult mai eficient. Acestea pot varia intre 40 si 80 de cm. Cu toate acestea, este important de mentionat ca nu se recomanda un mop mult prea mare pentru locuinte, mai ales pentru cele inguste, pentru ca mobila si covoarele pot fi o piedica incomoda. 

Depozitarea mopului si a galetii

Dimensiunea mopului si a galetii capata un rol de-a dreptul important si in ceea ce priveste depozitarea produselor de curatenie. In cazul in care acestea au dimensiuni mult prea mari, poate fi suficient de dificil sa fie depozitate in anumite spatii din locuinta.

Cu alte cuvinte, curatarea podelelor ar trebui sa fie una dintre prioritatile tuturor persoanelor atunci cand vine vorba de curatenia in casa. Astfel, nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei persoane mopul si cu galeata.

Cele mai citite articole

Articole relevante