Acasa Actualitate Un site specializat de anunțuri din domeniile agricol și construcții

Un site specializat de anunțuri din domeniile agricol și construcții

Autor: admin

Există site-uri de anunțuri online specializate în închirieri și vânzări de locuințe, site-uri de mica publicitate generaliste. De ce nu ar exista și un site de anunțuri online unde se pot publica, în mod specific, anunțuri de închiriere sau vânzare de utilaje, echipamente, scule, materiale, dar și de prestări servicii în domeniul construcțiilor, agricol sau forestier?

Facilități oferite de platforma de anunțuri Agruo

Persoanele interesate de astfel de anunțuri nu mai trebuie acum să cotrobăie acum prin secțiunile diverselor platforme online de mică publicitate, doar-doar vor găsi ceea ce au nevoie, ci pot accesa comod site-ul Agruo.ro, de unde vor putea ca să închirieze, să cumpere materiale, unelte, echipamente sau să beneficieze de anumite prestări de servicii agricole, forestiere sau de construcții.

Orice persoană fizică majoră, cu capacitate deplină de exercițiu, PFA sau agent economic cu vârsta de minim 18 ani, cu capacitate deplină de exercițiu, poate deveni utilizator al site-ului prin crearea unui cont. Adică poate publica un anunț pe specificul site-ului sau poate să devină client, oferind un preț pentru bunul sau serviciul ce îl interesează.

Anunțurile online Agruo sunt de două tipuri:

gratuite – acele oferte publice care sunt postate de către utilizatori pe paginile site-ului fără taxe;

plătite – acele oferte publice ce se pot publica pe site în baza unui abonament către deținătorul platformei online Agruo.ro – S.C.Baaria S.R.L, cu sediul în Slatina, str. Piteşti nr. 213, județul Olt.

Ce trebuie să mai știe userii Agruo?

Prin intermediul acestui website userii ( ofertanții) pot posta ce bunuri pentru închiriere sau vânzare au sau ce servicii pot oferi  echipele și firmele specializate din cele două domenii indicate: agricol, forestier și construcții.

Pentru a da un anunț se completează un formular standard, disponibil pe site, iar utilizatorul declară că datele publicate, respectiv descrierea produsului/ serviciului şi preţul acestuia este real.

Negocierea ofertant – cumpărător potențial este întotdeauna posibilă.

Ofertantul are posibilitatea:

– să accepte preţul oferit;

– să schimbe prețul;

– să confirme rezervarea (toate opţiunile vor fi dezactivate);

– să refuze rezervarea (toate opțiunile vor fi dezactivate).

Rezervarea are loc doar atunci când este confirmată de către ofertant.

Dacă respectivul user va modifica rezervarea după acceptarea prețului, anunțul va reveni la starea inițială.

Prețurile trebuie să fie serioase și determinate sau măcar determinabile. În caz contrar anunțurile vor fi blocate de către administratorii platformei de mică publicitate online Agruo sau direct șterse.

Unul dintre avantajele, fie pentru emitentul de anunțuri, cât și pentru cititorul acestora, este comoditate.

Totuși, principala caracteristică a unui site specializat precum Agruo este faptul că în mod necesar acesta va include oferte ce vor viza un public mai restrâns, dar cu adevărat interesat de anunțurile respective.

Pe un site de anunțuri specializate intră useri cu adevărat interesați

Într-adevăr, cineva familiarizat cu comerțul online știe foarte bine că important nu este ca să te adresezi pe net unui public cât mai larg, ci mai degrabă publicului țintă.

Astfel, este de preferat ca un anunț specific să fie văzut de câteva zeci de persoane real interesate de produsul sau serviciul în cauză, decât să fie vizualizat de mii de oameni care nu vor contacta niciodată ofertantul.

În plus, persoanele care caută echipamente specifice, precum ar fi echipamente agricole, forestiere sau de construcții, vor intra în mod instinctiv pe site-uri de publicitate specializate, deoarece vor fi siguri că acolo vor găsi rapid ceea ce au nevoie.

Aici vor avea acces la o gamă largă de servicii, consiliere și la alte aplicații dezvoltate special pentru nevoile celor înscriși pe o astfel de platformă online de anunțuri.

Ofertanții vor putea chiar să acceseze instrumente de estimare online pentru a cunoaște valoarea aproximativă a produselor și/sau serviciilor vândute sau achiziționate.

În ceea ce privește cumpărătorii Agruo aceștia vor avea acces la mai multe informații care îi vor ajuta ca să aleagă mai bine între propunerile diferite, în raport cu nevoile reale și bugetul de care dispun.

Articole relevante