Acasa Romania Firme care te pot salva din situatii stresante atunci cand iti construiesti casa

Firme care te pot salva din situatii stresante atunci cand iti construiesti casa

Autor: admin

Nu multi oameni se mai incumeta in ziua de astazi sa isi mai construiasca o casa, aceasta fiind o investitie extrem de costisitoare si de lunga durata. Totusi, cei care isi doresc sa stea in casa lor, ridicata de la zero, pot avea neplacuta surpriza de a se confrunta pe parcursul lucrarilor cu o multime de situatii care necesita rezolvare.

Acumularea de moloz si de resturi provenite de la lucrarile de ridicare a casei trebuie gestionata asa cum se cuvine si in conditii de deplina legalitate. Colaborarea cu o firma de transport moloz Bucuresti reprezinta o optiune demna de luat in considerare.

Firma de transport moloz se ocupa de gestionarea deseurilor si a molozului

Ridicarea unei case se face cu eforturi financiare foarte mari, dar si cu efort fizic. Acest efort fizic depus de echipa de muncitori si constructori rezulta de multe ori moloz si saci intregi de deseuri care nu pot fi aruncate la intamplare. Conform legii, aceasta activitate se pedepseste cu amenzi usturatoare si este foarte daunatoare pentru mediul inconjurator.

Serviciile de transport moloz Bucuresti presupun ridicarea molozului direct de pe santier si transportul pana la masina firmei, dupa care molozul este debarasat in conditii perfect legale, in spatii special amenajate. Reprezentantii firmei asigura manipulare deseurilor si ofera preturi avantajoase pentru transportul de moloz de la domiciliu.

Cum se pedepseste aruncarea molozului la gunoi sau pe camp?

Molozul este o acumulare de resturi de materiale de constructii si reprezinta un pericol pentru natura, pentru ca nu se va degrada in cateva luni sau la prima ploaie, ci va avea nevoie de cativa ani sau chiar zeci de ani pana la degradarea completa. Amenda este de cateva mii de lei pentru nerespectarea normelor de salubritate, iar molozul aruncat pe domeniul public reprezinta si o dovada de nerespectare a reglementarilor in vigoare dar si a mediului inconjurator.

Avantajele colaborarii cu o firma de transport moloz

Firma de transport moloz se deplaseaza oriunde este nevoie de o mana de ajutor specializata pentru a ridica molozul rezultat in urma lucarilor de constructie. Clientii unei astfel de companii scapa de amenzi, dar si de sarcina dificila de a transporta molozul fara a fi vazuti, stiind ca ei comit, de fapt, o ilegalitate.

In plus, clientii firmei de transport moloz nu trebuie sa faca absolut nimic, nici macar sa care un sac de moloz rezultat in urma lucrarilor de constructii, pentru ca de toate aceste activitati se ocupa reprezentantii companiei. Gratie acestui serviciu, oamenii pot scapa nu numai de deseuri din constructii, ci si de ferestre vechi, de aparate electrocasnice nefunctionale si de multe alte resturi.

Incarcarea molozului se face in masini de 3,5 tone, care suporta 2.000 de kg de moloz. Interventiile sunt prompte, rapide, personalul este amabil si isi dovedeste eficienta indiferent de provocarile la care este supus.

Articole relevante